Online fogadás | TippmixPRO

A Győri Audi ETO vendégeskedik Békéscsabán

Hétközi összecsapással folytatódnak a bajnoki küzdelmek az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE számára, méghozzá nem is akármilyen ellenféllel szemben, hiszen a pontvadászat kirakatcsapata a Győri Audi ETO KC látogat a Viharsarokba.

20161012

Talán nem túlzok, ha azt mondom, a Kisalföldiek számára igazán csak most kezdődik az évad, ugyanis a hétvégén mutatkoznak be a Bajnokok Ligájában is. Így akár BL főpróbának is beillik a szerdai békéscsabai fellépésük. Legalább is ebben reménykednek a lila-fehérek háza táján, ahol jelenleg minden kis sikerélménynek nagyon nagy jelentősége lehet, hiszen eddig a bajnokságban sok babér nem termett az Előrés lányoknak. Persze, nyilván nem feltétlenül ettől a találkozótól várják a hazai együttesnél az eddigi nyeretlenségük megszakítását, de a megfelelő helytállás és az előreláthatólag népes közönség kiszolgálása kulcsfontosságú a csabai hölgykoszorú számára. Apropó népes közönség, ahogy az elmúlt években, úgy előreláthatólag most is komoly érdeklődés övezi majd a Győr vendégszereplését, ezért – ahogy a klubvezetés is javasolja – érdemes elővételben megváltani a jegyeket vagy időben érkezni az összecsapásra. Melynek tehát egyértelmű esélyese a vendégcsapat, akik még nem találtak legyőzőre ebben a szezonban, pedig már a Ferencvárossal is megmérkőztek. Így meg sem lepődünk azon, ha a statisztikát böngészve nyomasztó ETO fölényt tapasztalunk, melynek egyoldalúságához a két csapat tavaszi összecsapása is hozzájárult, a 31-22-es győri siker révén.

A lila-fehérek számára viszont a szerdai mérkőzésen túl tartogat még a közeljövő fontos és sokkal inkább győzelemmel kecsegtető találkozókat is, hiszen október 19-én Hajdúnánáson Magyar Kupa mérkőzésen, oktüber 25-én pedig a Junior válogatott otthonában lép pályára az Előre, illetve a legfontosabb összecsapás október 30-án következik, akkor Kispesten vizitálnak a csabai lányok.