Online fogadás | TippmixPRO

Alakul a 2024/2025-ös szezon játékoskerete

A TAPPE-Békéscsabai Előre NKSE vezetősége 2024. novembere óta dolgozik a 2024/2025-ös szezon játékoskeretének kialakításán, amelynek eredményeként már számos megállapodás megszületett.

Az elkövetkező időszakban folyamatosan fogjuk tájékoztatni a szurkolókat a fejleményekről, elsőként a saját nevelésű játékosainkkal kapcsolatos bejelentéseket tesszük meg.

Örömmel adunk hírt arról, hogy Bencsik Bojána és Kukely Klára 2025. június 30-ig már biztosan lila-fehér mezben folytatja a pályafutását, hiszen mindkét sportoló meghosszabbította egy évvel az idény végén lejáró megállapodását.

Kukely Klára

Kukely Klára a 2019. őszén mutatkozott be az első osztályban a felnőtt csapat színeiben, míg Bencsik Bojana debütálására 2021. tavaszán került sor az NB I-ben. Mindkét saját nevelésű játékos tagja volt a 2021/2022-es idényben másodosztályú bajnoki címet szerzett együttesnek, a visszajutást óta pedig az első osztályban segítik stabil teljesítményükkel a csapatot.

Bencsik Bojána

Török Fanni sajnos nem fogadta el egyesületünk szerződéshosszabbítási ajánlatát, így a bajnokságot követően távozik csapatunktól, neki sok sikert kívánunk a pályafutása folytatásához.