Online fogadás | TippmixPRO

Alba Fehérvár KC – Békéscsabai ENKSE

alba_fehervar_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2019/2020. 10. forduló

Alba Fehérvár KC – Békéscsabai ENKSE

28-25 (15-13)

Időpont: 2019. november 15. (péntek) 18:30 óra

Helyszín: Köfém Sportcsarnok

Cím: 8000 Székesfehérvár, Verseci út 1-15.

Játékvezetők: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás

Versenybírók: Csőregi László, Kosztend Szabolcs

Fehérvár: Attingre Armelle (0), Mendy Claudine (10), Pelczéder Orsolya (2), Utasi Linda (0), Mistina Kitty (0), Gerháth Kincső (0), Boldizsár Bianka (2), Besszer Borbála (2), Töpfner Alexandra (3), Zazai Sabrina (2), Sztankovics Réka (1), Moutsogianni Theodóra (0), Walfisch Mercédesz (3), Györkös Rebeka (0), Szarka Adrienn (1), Rózsás Josephine (2).
Vezetőedző: Deli Rita

Békéscsaba: Balog Judit (0), Mézes Laura (0), Bottó Rózsa (0), Vukajlovic Aleksandra (2), Barján Bianka (5), Dombi Katalin (0), Horvát Dorina Szilvia (0), Kovács Anett (3), Csizmadia Fanni Klára (0), Marincsák Nikolett (9), Kukely Anna (2), Kukely Klára (1), Agbaba Jelena (3), Kopecz Barbara (0).
Vezetőedző: Horváth Roland

sargalap Sárga lapok: Attingre Armelle (1), Walfisch Mercédesz (1), Barján Bianka (1), Agbaba Jelena (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Boldizsár Bianka (4. perc), Szarka Adrienn (2. perc), Rózsás Josephine (2. perc), Barján Bianka (2. perc), Marincsák Nikolett (2. perc),  Agbaba Jelena (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Mendy Claudine (4/5), Töpfner Alexandra (2/3), Walfisch Mercédesz (1/1), Marincsák Nikolett (4/5), Kukely Anna (1/1).

 

line

Kikapott a EUbility Group Békéscsabai Előre NKSE az Alba Fehérvár KC csapata ellen

201191115_fehervar_elore

Fotó: Antal János

A péntek esti találkozón a vendégeknél a sérüléssel bajlódó Kopecz Barbara nem szerepelhetett. A hazaiak szereztek vezetést Boldizsár révén, majd a csabaiak 2–2-re egyenlítettek. A mérkőzés elején felváltva estek a gólok, a 6. percben 6–4-re vezettek a hazaiak, amikor Horváth Roland időt kért. A lila-fehérek még 6–6-ra egyenlítettek, de a folytatásban a többször is emberelőnyben lévő fehérváriak két-három gólos előnyre tettek szert. A vendégek nem adták fel, és Marincsák góljaival 10–9-re felzárkóztak. Nagy volt küzdelem, mindkét együttes keményen védekezett. Az első félidő hajrájában erősítettek a hazaiak, újabb gólokat lőttek, így a szünetre kétgólos székesfehérvári előnnyel mentek a csapatok.

Fordulás után a lila-fehérek egy gólra feljöttek a lila-fehérek. Ezt követően Mendy rendre bevette a csabaiak kapuját, így három góllal elhúzott az Alba, így a 38. percben Horváth Roland ismét időt kért. A csabaiak többször is hibáztak, amit büntetett az ellenfél, a 42. percben 22–17-et mutatott az eredményjelző. Becsületesen küzdött a Békéscsaba, de a rövidebb kispad miatt a fáradni látszó kulcsjátékosok is többször hoztak rossz döntést, így nem tudott közelebb zárkózni a házigazdákhoz három-négy gólnál az Előre NKSE. Az utolsó tíz perc kezdetén előbb a francia légiós, Mendy, majd a másik oldalon Marincsák is hétméterest hibázott. Az 54. percben négy gólos fehérvári vezetésnél Horváth Roland ismét időt kért, hogy a hajrára felkészítse lányait. Kukely Klára góljával az 56. percben 26–24-re feljött a Békéscsaba, de Mendy ismét betalált. Két perccel a vége előtt Kukely Anna hétméteresével ismét két gólra csökkentette hátrányát a lila-fehér együttes, ami után Deli Rita is időt kért, és a lefújás előtti pillanatokban még a volt csabai Walfisch Mercédesz állította be a végeredményt.

A sérült Kopecz Barbarát nélkülöző csabaiak nagy csatában szenvedtek vereséget.

line

Jegyzőkönyv Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix