Online fogadás | TippmixPRO

Beszámoló: szurkolói ankét

A szurkolói ankétot Paláncz György elnök nyitotta meg és ismertette, hogyan áll össze a szakmai stáb. Bemutatta Rácz Sándor vezetőedzőt és át is adta neki a szót.

Szurkolói ankét

Fotó: Milyó Pál

Rácz Sándor vezetőedző elmondta: – Jól dolgoztunk eddig és bízom benne, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét és eredményesek leszünk.

Majd az új játékosok bemutatása következett, akik mondtak pár szót.

Pásztor Bettina: – Nagyon motivált vagyok, jól érzem magam. Nehéz heteken vagyunk túl. Pozitívan és lelkesen várom a továbbiakat.

Román Dorina: – Nagyon pozitív koncepciót vázolt fel nekem a klubvezetés. Minden adott a jó eredményhez. MTK mérkőzésen tapasztaltam, milyenek a csabai szurkolók.  Mindent meg fogunk tenni a jó eredményért.

Szondi Zsófia: – Nagyon jól érzem magam, sikerült a beilleszkedés. Nagyon jó élmény, hogy a tornát megnyertük. Bízom benne, hogy már az első félévben tudunk pontokat szerezni.

Csáki Lilla: – A csabai csapatnak az a híre, hogy itt mindig erős a csapategység, ezt érzem is. Várjuk nagyon a szezonkezdést.

Aranyi Vivien: – Célom minél több rutint szerezni és minél több játékperccel gazdagodni.

Sándor Réka (békéscsabai nevelésű játékos): – Szeretnék minél többet tanulni a lányoktól és az edzőtől illetve minél több játékpercet kapni.

Tamara Jovicevic: –  Montenegróból érkeztem és a legjobbat szeretném nyújtani. Sok sikert kívánok a csapatnak.

Bemutatás után Paláncz György elnök elmondta, hogy Borbély Márti nincs most jelen, mert a nyár folyamán lábműtéten esett át és a mai napon kontrollon van. Bízik benne télen már tud edzeni. Továbbá elmondta, hogy szükségesnek látták a tavasz során az edzőcserét. Nehezen jöttek az elmúlt szezonban a pontok, de végül meglepetést tudott okozni a csapat és sikerült elérni a célt. Több poszton sikerült erősíteni és stabil szereplést tűzték ki célnak. Nem gondolja irreálisnak a célt, de tisztában van vele, sok minden nehezítheti a szereplést: például sérülések. Az egészségügyi stáb nagy szakmai tudással rendelkezik, így profi körülmények között készülnek a lányok. A sorsolást nézve nehéz kezdéssel indul a szezon hiszen három BL–ben is szereplő csapattal kezd az Előre, majd két rivális csapat érkezik. Bízik benne, hogy már szeptemberben sikerül pontot szerezni. Tisztában van vele, hogy a csapat elkötelezett és mindent megtesznek a jó eredményért. Jó csapat, jó szurkolótábor nélkül nincs, de ez fordítva is így van. Bízik benne, hogy a csapat méltó arra, hogy olyan hangulat legyen a csarnokban, mint az elmúlt években. Ismertette, hogy az utánpótlás-nevelés is átszervezésre került. Békéscsaba alközpont lett Hajdúnánás mellett, ennek a vezetését Labos Tibor látja el és egyben ő lett az utánpótlás szakmai vezetője is. Fontosnak tartotta a vezetőség, hogy a két feladatkör egy kézben legyen.  A vezetőedző is bekapcsolódott ebbe a munkába, de elsődleges feladata a felnőtt csapat.

Egy edzőmérkőzés van hátra és jövő héten Győrbe utazik a csapat, hiszen kezdődik a bajnokság. Jó úton haladnak és adott a lehetőség, hogy előrébb tudjanak lépni a bajnokságban.

Köszönjük szurkolóinknak, hogy eljöttek az ankétra!