Online fogadás | TippmixPRO

Borbély Márta szerződést hosszabbított

Borbély Márta egyesületünk saját nevelésű játékosa 2014-ben lépett először lila-fehér mezben felnőtt mérkőzésen pályára. Kisebb kihagyás után 2021-ben ismét az Előre mellett döntött.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Márti közös megállapodás alapján a 2022/2023-as sportszezonban is egyesületeink színeiben szerepel.

Borbély Márta

Borbély Márta: – Nagy örömmel tölt el, hogy a következő szezonban is nevelőegyesületemben játszhatok és még nagyobb öröm számomra, hogy ezt már a feljutást kiharcolva, a magasabb osztályban kezdhetjük el. Nehéz idényen vagyok túl, hiszen egy hosszabb sérülés után kellett újraépítenem magam és a sikerek mellett sok küzdelem is jellemezte ezt az évet. Ezúton is szeretném megköszönni a vezetőségnek, hogy mindenben támogattak, biztosítottak minden feltételt és segítettek abban, hogy visszanyerjem régi formámat. Ahogy idén, úgy a következő szezonban is azon leszek, hogy a pályán nyújtott teljesítményemmel bizonyítsam nekik és a szurkolóknak, hogy számomra ez a klub rendkívül sokat jelent. Tudom, hogy még nehezebb szezon vár ránk, de az a csapatszellem, mely idén is jellemzett minket, kiegészülve a nagyszerű szurkolótáborunkkal, biztosíték lehet arra, hogy elérjük kitűzött céljainkat.