Online fogadás | TippmixPRO

Budaörs – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

budaors_kezilabda_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2016/2017. 4. forduló

Budaörs – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

29-25 (14-10)

Időpont: 2016. október 2. (vasárnap) 18:00 óra

Helyszín: Budaörs, Városi Sportcsarnok

Cím: 2040 Budaörs, Hársfa utca 6.

Játékvezetők: Andorka Miklós, Hucker Róbert

Versenybírók: Demény Gyula, Halmai János

Budafok: Andrási Brigitta (0), Györkös Rebeka (0), Schneck Réka (0), Ivanics Dóra (2), Hatala Virág (0), Horváth Bernadett (0), Zsigmond Vivien (5), Juhos Kata (7), Kovács Alexandra (0), Mézes Laura (1), Pálos-Bognár Barbara (10), Hornyák Ágnes (2), Kamuti Réka (0), Ertl Rebeka (0), Szabadfi Ágnes (2), Oláh Kyra (0).
Vezetőedző: Mihály Attila

Békéscsaba: Triffa Ágnes (0), Gávai Szonja (1), Bottó Rózsa (0), Vukajlovic Aleksandra (4), Dukic Jovana (0), Diószegi Nikolett (1), Vasileuskaya Natallia (7), Kölcze Gabriella (0), Zöldi-Tóth Katalin (1), Walfisch Mercédesz (4), Mihálffy Adrienn (0), Glusica Leposava (4), Balogh Száva (0), Kovacevic Jovana (3).
Vezetőedző: Skaliczki László

sargalap Sárgalapok: Pálos-Bognár Barbara (1), Hornyák Ágnes (1), Mihály Attila (1), Vasileuskaya Natallia (1), Glusica Leposava (1), Skaliczki László (1).

ora Kiállítások: Horváth Bernadett (2 perc), Mézes Laura (2 perc), Hornyák Ágnes (2 perc), Vukajlovic Aleksandra (2 perc), Walfisch Mercédesz (2 perc), Glusica Leposava (2 perc), Kovacevic Jovana (2 perc), Skaliczki László (2 perc).

gol Hétméteresek: Pálos-Bognár Barbara (8/8), Vasileuskaya Natallia (2/2).

line

Elmaradt a békéscsabai kézilabdázók pontszerzése Budaörsön, így a megye női élvonalbeli reprezentánsa négy forduló után változatlanul sikerélmény nélkül szerénykedik a tabellán. A házigazdák az első félidő hajrájában szereztek háromgólos előnyt, amit sikerült végig megtartaniuk.

Egyértelműen győzelmi szándékkal utazott – a még pont nélküli Békéscsaba – az újonc, a héten az MTK Budapest ellen döntetlent kiharcoló Budaörs otthonába. A találatok sorát Leposava Glusica nyitotta, majd egy gyors gólváltást követően sokáig nem zörrent meg egyik oldalon sem a háló. A nyugodtan kézilabdázó békéscsabaiak vezetettek egy-két góllal, amikor megakadtak – több támadásnál pontatlanul céloztak, néhány labdát eladtak. Rövid időn belül Walfischt és Vukajlovicot is kiállították, míg a hazaiak kispadján ülő Mihály Attilát sárga lappal figyelmeztették a játékvezetők. Több sem kellett a Budaörsnek, gyorsan beérte vendégét – a játékrész hajrájára megfordította az eredményt és háromgólos előnye tudatában vonulhatott pihenőre.

Megpróbált kapaszkodni az Előre, ám a roppant lelkesen játszó budaörsiek őrizték három-négy gólos vezetésüket. Persze nem volt könnyű úgy játszani, hogy a hazaiak sorozatban kapták a hétmétereseket (a 42. percben Pálos-Bognár már a hatodikat értékesítette), melyek közül Skaliczki László is vitathatott néhányat, emiatt kétperces kiállítást kapott. Nagyon igyekezett a Csaba, az utolsó percben sikerült is két gólra megközelíteni a házigazdákat, de még az egyik pontot sem sikerült megmentenie.

Mihály Attila: – Két hasonló erejű, de különböző típusú csapat mérte össze ma a tudását. Döntő fontosságú volt, hogy kritikus pillanatokban mi tudtuk jobban megoldani a helyzeteinket elől és hátul egyaránt. Továbbra is tartom, hogy ez a Békéscsaba jobb csapat annál, mint amit most jelen pillanatban mutat. Úgy gondolom, ez a győzelem nagyon sokat fog érni a későbbiekben.

Skaliczki László: – Az ellenfelünk akarata érvényesült a mai találkozón, remekül éltek a felkínált lehetőségekkel. Jól megoldották a feladatukat középen és a széleken egyaránt. Az átlövő játékunk nem működött úgy, ahogy szerettük volna, odamentünk verekedni, ebből pedig nem jöttünk ki jól. Fontos mozzanatnak tartom az első félidő végét, mikor ellépett tőlünk a hazai csapat. Amit előre elterveztem, annak csak a töredéke valósult meg. Szoknom kell még a női kézilabda szépségeit, például a lépés szabályt és a támadó szabálytalanságok megítélését.

Mézes Laura: – Nagyon boldog vagyok, hogy itthon tudtuk tartani a két pontot. Rendkívül fontos lesz a végelszámolásnál. Részben teljesítettük, amit a vezetőedzőnk kért tőlünk. Örülök neki, hogy meg tudtuk tartani a meccs végéig az előnyünket. Szeretnék gratulálni az egész csapatnak!

Walfisch Mercédesz: – Nyerni jöttünk ma ide, de ez a célunk nem valósult meg. A vezetőedzőnktől megkaptuk azokat az instrukciókat, amiket véghez kellett volna vinnünk. Sajnos nem ezeket a dolgokat csináltuk. Mindenki kapkodott és stresszes volt. Úgy gondolom, bátrabban kellett volna az átlövőinknek próbálkozni.

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/314130685617946/