Online fogadás | TippmixPRO

DKKA – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

Dunaújvárosi KKAspacerEUbility Group-Békéscsabai NKSE

Felkészülési mérkőzés

DKKA – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

37-29 (18-13)

Időpont: 2023. augusztus 1. (kedd) 17:00 óra

Helyszín: Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

Cím: 2400 Dunaújváros, Eszperantó út 4.

Játékvezetők: ?????

Békéscsaba: Pásztor – Csáki, Lanisztanin 7, Mayer 2, Gyimesi 5, Giricz 2, Szondi 3. Csere: Madeira-Domokos (kapus), Török F. 2, Bencsik 1, Szabó D., Horváth G. 1, Sándor 2, Román 1, Jovicsevics 1, Aranyi 2.
Vezetőedző: Rác Sándor.

A Dunaújváros legjobb dobói: Paróczy 5, Krupják-Molnár 5.

line

A zárt kapuk mögött lejátszott összecsapáson már az első félidőben megmutatkozott, hogy melyik csapat a frissebb, a hazaiak ötgólos előnye mellett vonultak pihenőre a felek. A csabaiak sok technikai hibával játszottak és az irányító Román Dorina kiesése érzékenyen érintette a vendégeket, akit egy szabálytalanság után a 20. percben azonnali piros lappal kiállítottak a játékvezetők.

DKKA - EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 37-29 (18-13)

Fotó: Szabó Máté

A szünet után rákapcsolt a Fejér megyei csapat, tovább növelt a különbségen és végül magabiztosan nyerte a találkozót.

A békéscsabaiak teljesítménye támadásban és védekezésben is hullámzó volt. A meccs során tizenkét technikai hibát vétettek, odaadták a labdákat a hazaiaknak, akik gyors lerohanásból lőtték a gólokat. Pozitívumokat inkább támadásban lehetett felfedezni.

Rác Sándor: – Termány Rita kisebb térdsérülés miatt nem állt a mai napon rendelkezésemre. Sok technikai hibával kezdtük a mérkőzést, emiatt az ellenfél ötgólos előnyhöz jutott, amit félidőig meg is tartott. A 20. percben Román Dorinát piros lappal kiállították. Az irányító kiválása tovább sújtotta a csapatot. A második félidőben is sok pontatlanság csúszott a védekezésbe és a támadásba egyaránt. Voltak pozitív dolgok is melyekre lehet építeni, főleg a támadásban.

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix