Online fogadás | TippmixPRO

Dunaújvárosi KKA – Tappe-Békéscsabai Előre NKSE

Dunaújvárosi KKAspacerEUbility Group-Békéscsabai NKSE

NB I női felnőtt 2023/2024. 19. forduló

Dunaújvárosi KKA – Tappe-Békéscsabai Előre NKSE

32-26 (13-9)

Időpont: 2024. április 20. (szombat) 17:00 óra

Helyszín: Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

Cím: 2400 Dunaújváros, Eszperantó út 4.

Játékvezetők: Fekete Tamás, Hajdu Tamás

Versenybírók: Tomkovics Ákos, Járdi Ádám

Játékvezető ellenőr – szövetségi ellenőr: Péli Sándor

Dunaújváros: Wéninger Alexa (0), Trawczynska Malgorzata (3), Sallai Nikolett (5), Szalai Babett (1), Török Fanni Zsuzsanna (3), Da Costa Moreno Débora Solange (1), Horváth Anna (0), Paróczy Sára (8), Bouti Fruzsina (0), Agócs Alexandra (1), Borgyos Panna (2), Lakatos Petra (3), Arany Rebeka Melinda (2), Oguntoye Viktoria (0), Gajdos Petra (0), Nick Viktória (3).
Vezetőedző: Paic Róbert

Békéscsaba: Szondi Zsófia (1), Bencsik-Giricz Laura Gerda (0), Kücükyildiz Özdemir Fatos (0), Pásztor Bettina (0), Horváth Gréta (4), Gyimesi Kitti (3), Zagar Andela (6), Mayer Szabina (1), Madera-Domokos Claudia-Esther (0), Kukely Klára (0), Török Fanni (1), Szabó Dóra (0), Román Dorina (3), Csáki Lilla (2), Borbély Márta (0), Bencsik Bojána (5).
Vezetőedző: Rácz Sándor

sargalap Sárga lap: Sallai Nikolett (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Török Fanni Zsuzsanna (2. perc), Gajdos Petra (4. perc), Nick Viktória (2. perc), Kücükyildiz Özdemir Fatos (2. perc), Horváth Gréta (2. perc), Kukely Klára (2. perc), Török Fanni (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Paróczy Sára (7/7), Zagar Andela (5/5), Borbély Márta (0/1).

line

A Békéscsaba kapta el jobban a fonalat, hiszen előbb Gyimesi Kitti, majd Román Dorina lövése is utat talált Oguntoye Viktória kapujába. Itt azonban teljesen leragadt a lila-fehér mezes csapat, mivel minden helyzetük kimaradt, a hazai oldalon viszont majd minden támadás góllal ért véget. Nem csoda, hogy a 12. percben 6–2-es állásnál Rác Sándornak elfogyott a türelme és időt kért. Csapata rögtön ezután megszakította a negatív sorozatát és öt perc leforgás alatt már az egyenlítés küszöbére érkezett. Szorosan alakult a folytatás és a 22. percben 8–7-es hazai vezetésnél az újvárosiak trénere próbált néhány hasznos észrevételt megosztani a tanítványaival. Az időkérés jót tett a Fejér vármegyeieknek, hiszen összehoztak egy 3–1-es sorozatot és ezzel ismét háromgólos előnyre tettek szert. A csabaiaknál újabb hosszas, ezúttal hét percig elhúzódó góltalansági széria kezdődött, és végül négygólos hátrányból kellett nekifeszülnie a második félidőnek.

Dunaújvárosi KKA - Tappe-Békéscsabai Előre NKSE 32-26 (13-9)

Hiába kezdődött viharsarki góllal a második játékrész, Paróczy Sára harmadik hetesét is belőtte, majd rögtön ezután akcióból is eredményes volt. Kezdett ellépni vendéglátójától a Kohász, a hatgólos differencia kezdett túl sok lenni. A fiatal horvát Andela Zagar hasonlóképpen biztos ítélet végrehajtónak bizonyult, mint újvárosi ellenfele, és két hetes góllal újra felélesztette a csabai reményeket. Megfelezte a hátrányát a lila-fehér mezes egység, de közelebb nem tudott férkőzni ellenfeléhez, mert a hazaiak rögtön váltottak és újra elléptek öt góllal. Bizony hiányoztak a kapusbravúrok, és a helyzetkihasználásban sem jeleskedtek a vendégek. A félidő derekán aztán rálépett a gázpedálra a Békéscsaba, Horváth Gréta találataival két gólra felzárkózott. Az Oguntoyét váltó Wéninger Alexandra két bravúrt is bemutatott, Pásztor Bettina ugyanakkor tehetetlen volt Paróczy Sára újabb két büntetőjével szemben, így kezdett visszaállni a korábbi állapot. A viharsarki gárda nyolc perc alatt csupán egyszer volt eredményes, s mivel a kézilabdát is gólra játsszák, így egyre reménytelenebb helyzetbe sodródott. Hazaiak végül magabiztosan győztek.

Rác Sándor: – Hiába csináltunk meg mindent védekezésben, a támadásainkat nem tudtuk gólokkal befejezni a mérkőzés elején. Mindkét félidőben többször is visszajöttünk a mérkőzésbe, ám a amikor nagyon kellett volna hogy pontosak legyünk, ismét elkövettük azokat a hibákat, amelyeket nem kellett volna

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix