Online fogadás | TippmixPRO

Egy csodás este utózöngéi, így látták a főszereplők

Aki kint volt, sokáig nem felejti, hatalmas küzdelemben győzte le szombat este az Előre NKSE a Debrecent a bajnokság 14. fordulójában a Városi Sportcsarnokban. Lássuk, hogy értékelték a főszereplők a kelet-magyarországi rangadót: 

Skaliczki László (vezetőedző, EUbility Group-Békéscsabai ENKSE): – Az benne van, hogy egy csapat jól kezd, amikor lendületből, egy Magyar Kupa továbbjutásból jön, de a 2:9-re nem számítottam. A helyzeteink megvoltak, de nem értékesítettük azokat. Megvannak a gólerős játékosaink, de az, hogy ki lép fel szervezésben, az nem mindig megoldott, még nem álltak össze a mozaikok. Úgy néz ki, hogy a hajrákat jól bírjuk, ha még a finomságok is megjönnek, akkor nem hullámvasút lesz, hanem egy olyan vonat, ami szépen megy előre.

Walfisch Mercédesz (játékos, EUbility Group-Békéscsabai ENKSE): – Az elején nem döntöttem el, hová lövöm az utolsó büntetőt, remegő kézzel mentem oda, bevallom, nagyon izgultam, hogy valószínűleg nekem kell eldönteni ezt a találkozót. A végső pillanatban jött a fejembe, hogy akkor megejtem az ellenfél kapusát, mert arra valószínűleg nem számít ilyen kiélezett helyzetben. 

Márián Blanka (másodedző, DVSC-TVP): – Az első félidőben nagyon sok lehetőséget kihagytunk, nem tudtuk megjátszani a beállót, pedig eldönthettük volna a találkozót. A Békéscsaba védekezése a második félidőre feljavult, a véghajrában kijött az elmúlt két meccs utáni fáradtság és hiányzott a koncentráció. 

Maria Garbuz (játékos, DVSC-TVP): – Erősnek éreztük magunkat az elején, a védelmünk és a támadójátékunk is működött. Aztán elveszítettük a koncentrációt, belementünk egy kicsit a verekedésbe és vereség lett a vége.

line