Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE – FTC-Rail Cargo Hungaria

EUbility Group-Békéscsabai NKSEspacerFTC-Rail Cargo Hungaria

NB I női felnőtt 2023/2024. 2. forduló

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE – FTC-Rail Cargo Hungaria

26-42 (14-18)

Időpont: 2023. szeptember 6. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Asztalos Bence, Szalay Zoltán

Versenybírók: Szegedi Zsolt, Szabó Imre

Békéscsaba: Aranyi Vivien (0), Szondi Zsófia (1), Giricz Laura Gerda (1), Pásztor Bettina (0), Horváth Gréta (0), Gyimesi Kitti (4), Jovicevic Tamara (0), Mayer Szabina (1), Madera-Domokos Claudia-Esther (0), Kukely Klára (0), Termány Rita (3), Török Fanni (0), Szabó Dora (0), Román Dorina (6), Csáki Lilla (0), Lanistanin Marija (10).
Vezetőedző: Rácz Sándor

FTC: Edwige Beatrice (1), Janurik Kinga (0), Kisfaludy Anett (0), Hársfalvi Júlia (3), Kovács Anett (1), Bölk Emily Charlot (3), Márton Gréta (3), Malestein Antje Angela (12), Kukely Anna (1), Simon Petra Anna (2), Klujber Katrin (5), Bordás Réka (6), Cvijic Dragana (0), Lekic Andrea (4), Despotovic Jelena (1), Mészáros Virág (0).

sargalap Sárga lap: Giricz Laura Gerda (1), Bordás Réka (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Gyimesi Kitti (2. perc), Jovicevic Tamara (2. perc), Kukely Klára (2. perc), Kisfaludy Anett (2. perc), Bölk Emily Charlot (4. perc), Simon Petra Anna (2. perc), Despotovic Jelena (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Laninstanin Marija (4/4), Malestein Antje Angela (1/1), Klujber Katrin (1/1).

Belépőjegy árak: felnőtt 2.500,- Ft / db, diák-nyugdíjas 2.000,- Ft / db, családi 5.000,- Ft.

line

Román Dorina indította be a gólgyártást, de ezután a zöld-fehérek röpke két perc alatt négyszer találtak be Szabó Dóra kapujába, így az 5. percben máris időt kért Rác Sándor, a Békéscsaba edzője. A Fradi védelme rendre hibázásra késztette a csabaiakat, a vendégek pedig főleg a német világbajnok jobbszélső, Malestein révén gyors lerohanásokból rendre eredményesek voltak. Kezdte azonban elkapni a fonalat a Békéscsaba: a becserélt Termány Rita és Marija Lanisztanin révén némileg korrigált az eredményen, három gólra megközelítve az ellenfelét. A 17. percben Martin Albertseinnek kellett időt kérnie. Az 5. gólját lövő Malestein 5 perces ferencvárosi gólcsendet tört meg, ám Román Dorina révén máris jött a válasz. Jól játszott az Előre, Szabó Dóra remekelt a kapuban, csapata pedig tapadt a vendégre, a 23. percben már csak egy volt közte! Az egyenlítés ugyan nem sikerült, de a lilák a szünetig végig partnerei voltak a BL-ezüstérmesnek.

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE - FTC-Rail Cargo Hungaria 26-42 (14-18)

A folytatásban is megmaradt a tartása a csabaiaknak, de a 40. perchez közeledve kezdett elszakadni az ellenfél. A csabai tréner a 39. percben 17–24-nél kért ismét időt. Nem segített, a Fradi apró lépésekkel elhúzott, s a félidő felénél már tíz góllal vezetett. Nyolc perccel később jött az újabb hazai időkérés. A csabaiak ezután is becsülettel küzdöttek, de az erősebb kispaddal rendelkező népligetiek a végére felőrölték az ellenállásukat.

line

line

Jegyzőkönyv Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix