Online fogadás | TippmixPRO

Eubility Group-Békéscsabai ENKSE – Alba Fehérvár KC

benkse_150spaceralba_fehervar_150

NB I női felnőtt 2016/2017. 22. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Alba Fehérvár KC

30-23 (16-14)

Időpont: 2017. április 29. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Hargitai Gábor, Markó Gábor

Versenybírók: Klucsó Jenő, Lekrinszki Tivadar

Békéscsaba: Triffa Ágnes (0), Gávai Szonja (6), Bottó Rózsa (0), Vukajlovic Aleksandra (4), Dukic Jovana(0), Diószegi Nikolett(2), Vasileuskaya Natallia (5), Kölcze Gabriella (0), Zöldi-Tóth Katalin (4), Walfisch Mercédesz (5), Mihálffy Adrienn (0), Glusica Leposava (1), Terenyi Bianka (0), Kovács Anett (0), Kovacevic Jovana (1), Gidai Eszter (2).
Vezetőedző: Skaliczki László

Fehérvár: Májer Krisztina (3), Rideg Renáta (0), Lavko Jelena (5), Mendy Claudine (4), Tilinger Tamara (3), Herr Orsolya (0), Pelczéder Orsolya (0), Sipeki Flóra (0), Hajduch Csenge (0), Ishitate Mayuko (1), Bandauer Biljana (3), Boldizsár Bianka (0), Mayer Szabina (2), Kazai Anita (2), Klikovac Bobana (0), Rózsás Josephine (0).
Vezetőedző: Deli Rita

sargalap Sárgalapok: Kovacevic Jovana (1), Gidai Eszter (1), Lavko Jelena (1), Mendy Claudine (1), Klikovac Bobana (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Glusica Leposava (4 perc), Kovacevic Jovana (4 perc), Gidai Eszter (2 perc), Hajduch Csenge (2 perc), Boldizsár Bianka (4 perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Vasileuskaya Natallia (0/1), Walfisch Mercédesz (4/4), Lavko Jelena (1/1), Tilinger Tamara (3/3).

line

Az utánpótlás előmérkőzése 28–28-at hozott úgy, hogy a lila-fehér fiatalok az utolsó másodpercekben hozták döntetlenre a találkozót. Sokan úgy gondolták, ez a felnőttek mérkőzésén is jó eredmény lehetne. Jobb lett.

Ennek szellemében kezdett a házigazda, keményen rohamozott, igaz, a vendégek sem adták alább. Így aztán szinte szálatlanul potyogtak a gólok, és felváltva vezettek a csapatok az első félidő folyamán. A 20. perc után egymás után kapták a két percet a csapatok. Először Boldizsár Biankát, a másik oldalon Gidai Esztert, majd Leposava Glusicát pörgették ki a játékvezetők. Ettől még békés, továbbá iramos maradt a találkozó. Aztán Jovana Kovacevic is kapott két percet, ez már megzavarta csabaiakat, így aztán ötről egyre csökkentette hátrányát a székesfehérvári alakulat.

A fordulás után is harciasan küzdött mindkét csapat, de ezúttal már több hiba is becsúszott a játékba. A darálás azért időnként gólt is szült, és a csabaiak ismét feltornázták előnyüket négy gólra. A félidő jelentős szakaszában ezen a négy gólon tartotta ellenfelét az Előre. Miközben némileg lassult a játék, mintha fáradni látszottak volna a csapatok. Kissé nehézkesek volt az előre játék, nem egyszer a végletekig húzták a támadásokat. A játékvezetők mind gyakrabban jeleztek passzív játékot, de a négy gól megmaradt. Sőt, a végjátékba kanyarodva ötre nőtt a lila-fehérek előnye. Ettől átlendültek a holtponton, ismét harcosabb lett a házigazda, miközben a vendégek szétestek, illetve végleg összezuhantak. Így aztán a lelkesen küzdő Békéscsaba újabb bravúrt hajtott végre, amellyel nagy lépést tettek az első osztályú tagság megőrzése érdekében.

Skaliczki László: – Masszívan védekeztünk végig. Amikor helyreállt a rend a támadásainkban, akkor már jól alakult számunkra a mérkőzés.

Deli Rita: – A Békéscsaba győzelmével nagy lépést tett afelé, hogy megőrizze NB I-es tagságát. Érthetetlen számomra, hogy mind védekezésben, mind támadásban nem tudta azt nyújtani a csapat, amit egyébként tud.

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1837808966544878/