Online fogadás | TippmixPRO

Eubility Group-Békéscsabai ENKSE – Budaörs

benkse_150spacerbudaors_kezilabda_150

NB I női felnőtt 2016/2017. 17. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE - Budaörs

25-32 (14-18)

Időpont: 2017. március 24. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Dobrovits Csaba, Tájok Péter

Versenybírók: Soós József, Ökrös László

Békéscsaba: Triffa Ágnes (0), Gávai Szonja (2), Bottó Rózsa (3), Vukajlovic Aleksandra (0), Dukic Jovana (0), Diószegi Nikolett (2), Vasileuskaya Natallia (2), Kölcze Gabriella (0), Zöldi-Tóth Katalin (2), Walfisch Mercédesz (7), Mihálffy Adrienn (2), Glusica Leposava (2), Terenyi Bianka (2), Balogh Száva (0), Kovacevic Jovana (1), Gidai Eszter (2).
Vezetőedző: Skaliczki László.

Budaörs: Andrási Brigitta (0), Györkös Rebeka (0), Schneck Réka (0), Ivanics Dóra (4), Szabadfi Ágnes (2), Horváth Bernadett (2), Zsigmond Vivien (3), Juhos Kata (3), Karalyos Orsolya (0), Kovács Alexandra (0), Mézes Laura (6), Pálos-Bognár Barbara (9), Hornyák Ágnes (3), Kamuti Réka (0), Ertl Rebeka (0), Maláti Dóra (0).
Vezetőedző: Mihály Attila.

sargalap Sárgalapok: Dukic Jovana (1), Vasileuskaya Natallia (1), Kovacevic Jovana (1), Juhos Kata (1).

ora Kiállítások: Ivanics Dóra (2 perc), Zsigmond Vivien (2 perc), Juhos Kata (2 perc), Hornyák Ágnes (4 perc).

gol Hétméteresek: Vasileuskaya Natallia (1/1), Walfisch Mercédesz (1/3), Juhos Kata (0/1), Pálos-Bognár Barbara (1/1).

line

Tavaly október 2-án, a 2016/2017. évi bajnokság őszi szezonjában, hazai környezetben 29-25 arányban nyert a Budaörs az akkor még éppen formálódó Békéscsaba ellen. Ma adódott a lehetőség a visszavágásra, amely ráadásul annyit is jelenthetett, hogy a tabellán helyet cserél a két csapat – lévén, egyetlen pont előnnyel állt a 10. helyen a főváros környéki alakulat a 11. helyen regnáló lila-fehérek előtt.

Nem úgy kezdődött a hazaiak számára találkozó, ahogy azt a szurkolók várták egy alsóházi rangadón a pályaválasztótól. Az első gól ugyan még Walfisch Mercédesz nevéhez fűződött, ám hat perc játék után háromgólos előnyre tett szert a Budaörs. A kezdeti nehézségek és kapkodó játék után kezdett megnyugodni a Békéscsaba és kétszer is utolérte a vendégeket, akiknek a belső hármasa nagyon jól muzsikált, szinte minden támadást góllal fejeztek be. Amikor másodszor is lépéselőnybe került a Budaörs, Skaliczki edző kikérte első idejét. Nem sokat jelentett: harmadszor is jelentős előnyre tettek szert a főváros környékiek. Ezután a fél csapatot lecserélte a hazaiak mestere, ennek sem volt foganatja, hattal ment el a Budaörs. A vendégek játszottak nyugodtabban, a lila-fehérek egyre idegesebbek lettek attól, hogy nem ment a góllövés, ráadásul a védekezés is hagyott némi kívánnivalót, amit alátámaszt az első játékrészben kapott 18 gól.

A fordulás után sokáig nehezen születtek a gólok mindkét oldalon, de ez nem annyira a védekezések feljavulásának volt köszönhető, sokkal inkább a rossz irányzéknak, a vendégek kapusának további jó teljesítményének, illetve a csabai kapuba beálló Terenyi Biankának. Persze a budaörsiek panaszkodhattak volna azért is, mert időnként szétforgácsolták a kapufát. A végeredmény azonban továbbra is az, hogy a vendégek tartották három-ötgólos előnyüket. Sőt, az 52. percre ez hétre hízott. Miközben az egyébként gólerős Walfisch Mercédesz két büntetőt is elhibázott.

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/253399991786323/