Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – MTK-Budapest

benkse_150spacermtk_budapest_150

NB I női felnőtt 2016/2017. 2. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – MTK-Budapest

25-27 (12-11)

Időpont: 2016. szeptember 23. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Herczeg Péter, Südi Péter

Versenybírók: Fekete József, Medvegy Péter

Békéscsaba: Triffa Ágnes (0), Gávai Szonja (5), Bottó Rózsa (0), Vukajlovic Aleksandra (3), Dukic Jovana (1), Diószegi Nikolett (1), Vasileuskaya Natallia (4), Kölcze Gabriella (0), Zöldi-Tóth Katalin (2), Walfisch Mercédesz (0), Mihálffy Adrienn (0), Glusica Leposava (4), Balogh Száva (0), Kovacevic Jovana (5).
Vezetőedző: Skaliczki László.

MTK Budapest: Hlogyik Petra Amanda (0), Víg Vivien (0), Putz Klaudia (0), Tóth Eszter (0), Olha Nikolayenko (4), Szádvári Krisztina (7), Slakta Petra (1), Stranigg Zsófia (0), Kovács Gréta Imola (0), Blaubacher Dóra (0), Juhász Eszter (0), Dakos Noémi (0), Hosszu Boglárka (0), Háfra Noémi (4), Gorilska Liliia (4), Frankovic Lana (7).
Vezetőedző: Golovin Vlagyimir.

Nézőszám: 700

sargalap Sárgalapok: Vasileuskaya Natallia (1), Kovacevic Jovana (1), Slakta Petra (1), Háfra Noémi (1), Gorilska Liliia (1).

ora Kiállítások: Gávai Szonja (2 perc), Dukic Jovana (2 perc), Vasileuskaya Natallia (2 perc), Kovacevic Jovana (2 perc), Szádvári Krisztina (2 perc), Slakta Petra (4 perc), Háfra Noémi (2 perc).

gol Hétméteresek: Vukajlovic Aleksandra (2/2), Vasileuskaya Natallia (1/2), Olha Nikolayenko (0/1), Frankovic Lana (2/2).

line

A mérkőzés előtt a csabai klub elnöksége külön köszöntötte első hazai mérkőzésén pályára lépő, nyáron érkezett új játékosokat, valamint a Skaliczki edzőpárost, a két Lászlót. Ugyancsak nagy tapsot és egy labdát kapott ajándékba a csapat legidősebb szurkolója, Lukovics Béla.

A vendégek kaptak hamarabb lábra, az első percekben nem igazán állt össze a békéscsabaiak védekezése. A támadások is döcögősek voltak, így némi előnyre tettek szert a fővárosiak. A folytatásban egyre jobban magára találtak a házigazdák, a két szerb légiós, Leposava Glusica és Jovana Kovacevic rendre betalált, így fordítottak a lila-fehérek. Ekkorra már a pályaválasztó védekezése is alaposan feljavult. Az első játékrészben az MTK-ból különösen Szádvári Krisztina volt elemében, ötször volt eredményes. A játékrész vége felé azonban már kevésbé volt aktív a fővárosiak szélsője.

A fordulás után fej fej mellett lőtték a gólokat a csapatok. Feltűnő volt, hogy a békéscsabai lányok hosszan kidolgozott akciók végén voltak eredményesek, míg a vendégek egy-két gyors húzás után találtak be a pályaválasztó kapujába. Mihálffy Adrienn a 44. percben beállt, azonnal eladott egy labdát, és a félidőben első ízben vezetett az MTK. Nem sokáig, mert újra az Előrénél volt az előny. Izgalmas volt az utolsó negyed óra is, becsülettel küzdött mindkét csapat, de ahogy fáradtak a játékosok, szaporodtak a hibák is. Fordított a fővárosi csapat, 19–21-nél Skaliczki László kikérte második idejét. Nem sokat segített, ugyanis hiába lőttek gólt a lila-fehérek, mindig jött a válasz, így két-három góllal folyamatosan a kék-fehérek vezettek. Végül az MTK a jobb véghajrájának, és annak köszönheti győzelmét az egyelőre összeszokatlan játékot nyújtó Békéscsaba ellen, hogy a házigazdáknál elmaradt a győzelemhez szükságes kapusteljesítmény.

Skaliczki László: – Igazi hátsóházi derbit hozott az első hazai meccsünk, de ugyanazok hibák kiütköztek, amelyek a felkészülési mérkőzések során.

Vlagyimir Golovin: – Tudtuk, hogy hatvan perces nehéz küzdelem vár ránk. A csabaiak vezetésénél sem adtuk föl, és szereztünk fontos két pontot.

line

plakat_elore_mtk_20160923_660

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/175479506191943/