Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – MTK Budapest

benkse_150spacermtk_kezi_150

NB I női felnőtt 2020/2021. 18. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – MTK Budapest

31-32 (14-16)

A MÉRKŐZÉS ZÁRT KAPUK MÖGÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE!

Időpont: 2021. április 7. (szerda) 16:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Bujdosó Máté, Horváth Viktor

Versenybírók: Fekete József István, dr. Nádasdi Tamás

Békéscsaba: Petika Tena (0), Andróczki Flóra (2), Giricz Laura Gerda (4), Török Fanni (3), Radojevic Tamara (10), Mistina Kitty (0), Iván Emese (1), Csizmadia Fanni Klára (0), Bucsi Lili (0), Mitrovic Ivana (6), Kukely Anna (4), Csepregi Anita (0),  Szabó Panna (0), Szabó Dóra (0), Agbaba Jelena (1).
Vezetőedző: Vida Gergő

MTK: Sallai Nikolett (3), Pelczéder Orsolya (2), Pál Tamara (8), Suba Sára (0), Szekercés Luca (1), Bujdosó-Gerháth Fanni (2), Szabados Gréta Imola (0), Marincsák Nikolett (4), Sári Barbara (0), Juhász Eszter (4), Dakos Noémi (8), Győri Barbara Viktória (0).
Vezetőedző: Golovin Vlagyimir

sargalap Sárga lapok: Giricz Laura Gerda (1), Bujdosó-Gerháth Fanni (1), Dakos Noémi (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Andróczki Flóra (2. perc), Mitrovic Ivana (2. perc), Agbaba Jelena (6. perc) – kizárva, Bujdosó-Gerháth Fanni (2. perc), Szabados Gréta Imola (2. perc), Dakos Noémi (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Radojevic Tamara (2/2), Pál Tamara (5/5).

line

A két együttes legutóbb január 13-án találkozott egymással Budapesten, amikor 35:28-as hazai siker született. A Békéscsaba a 14., míg az MTK a 6. pozícióból várta a szerdai összecsapást.

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE - MTK Budapest

Pelczéder Orsolya találatával kezdődött el a mérkőzés, miután a játékos egy csabai labdavesztést követően egy az egyben támadta Mistina Kitty kapuját. A folytatásban is a fehér-kék mezes vendégek voltak eredményesek, a 3. percben már 3:0-t mutatott az eredményjelző. A csabaiak első találatát Ivana Mitrovic szerezte, majd alig egy perccel később Andróczki Flóra is betalált és Tamara Radojevic átlövése után már 3:3 volt az állás. Az Előre NKSE emberhátrányba került, amelyet a vendégek két szerzett góllal használtak ki. A viharsarki együttes a 11. perc végén ismét egalizált, de Dakos Noémi és az ex-békéscsabai játékos Marincsák Nikolett kettőre növelte a fővárosiak előnyét. A kiválóan védekező Békéscsaba a folytatásban ismét kiegyenlített, majd Török Fanniszerezte meg csapatának a vezetést először a mérkőzésen (8:7). Radojevic hétméterese után már kettővel vitt az Előre, Golovin Vladimir időkéréssel próbálta rendezni a sorokat. Gyors gólváltás követte a játékmegszakítást, az MTK átlövésekből próbálkozott, majd 11-nél kiegyenlített. Kettős emberhátrányba került a vendég együttes, Giricz Laura és Andróczki, valamint Radojevic góljai után 14:11-re már az Előre vezetett. Feljavult az MTK játéka az utolsó percekre: a fővárosiak pontosabban és kevesebb hibával járatták a labdát, a Békéscsaba gólképtelen volt. A vendégek a 28. percben egalizálni tudtak, majd átvették a vezetést. A csapatok 16:14-es fővárosi vezetéssel vonultak a nagyszünetre. 

A második félidő vendég hétméteressel és csabai kiállítással vette kezdetét. Az MTK Pál Tamara és Sallai Nikolett góljai után már 18:14-re vitt. A folytatásban maradt a 3-4 találatnyi különbség az együttesek között. A csabaiakat a sérülés sem kerülte el: a 37. percben Marincsák támadása után a védekező Andróczki érkezett rosszul és maradt lent percekig a földön. A játékos a bokáját fájlalta, majd csak segítséggel tudta elhagyni a játékteret. A 40. percben 23:19-es vendég vezetésnél Jelena Agbaba harmadik kétperces kiállítását zsebelte be, így a beállós piros lappal fejezte be a mérkőzést. Juhász Eszter duplájával hatra növelte a csapatok közötti különbséget a 43. percre. Iván Emese és Radojevic találataival kapaszkodott az Előre, a vendégek mestere kért időt. Sok hibával játszott a Békéscsaba és jót tett a rövid szünet az MTK-nak: Marincsák és Dakos találataival ismét hatgólos lett a különbség (29:23). Mindkét hálóőr, Csizmadia Fanni és Győri Barbara is bravúrosan védett, így három perc gólcsend következett. Giricz és Kukely Anna törte meg a rossz sorozatot, négy gólra jött fel a házigazda. Az 54. percre Mitrovic találatával már csak három egység volt a csapatok között. Vida Gergő 32:28-as vendég vezetésnél kért időt. Az Előre a folytatásban megtáltosodott, Török Fanni két fontos találattal kettőre csökkentette a különbséget. Az utolsó percben Mitrovic góljával már csak egy találattal vezetett az MTK, a játékidő azonban lejárt, így a vendégek 32:31-re diadalmaskodtak.

A Békéscsabai Előre NKSE legközelebb április 24-én folytatja a bajnokságot, a Vác vendégeként.

line

line

Jegyzőkönyv Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix