Online fogadás | TippmixPRO

FTC-Rail Cargo Hungaria – Tappe-Békéscsabai Előre NKSE

FTC-Rail Cargo HungariaspacerEUbility Group-Békéscsabai NKSE

NB I női felnőtt 2023/2024. 15. forduló

FTC-Rail Cargo Hungaria - Tappe-Békéscsabai Előre NKSE

45-28 (22-14)

Időpont: 2024. február 14. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Elek Gyula Aréna

Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 47/B.

Játékvezetők: Dáné Rita, Marton Zsófia

Versenybírók: György Szolanzs Vivien, Wenzel Tamás

Játékvezető ellenőr – szövetségi ellenőr: Marton Balázs

FTC: Edwige Beatrice (0), Janurik Kinga (0), Hársfalvi Júlia (6), Böde-Bíró Blanka (0), Kovács Anett (8), Bölk Emily Charlot (0), Márton Gréta (3), Tomori Zsuzsanna (0), Malestein Antje Angela (4), Kukely Anna (5), Simon Petra Anna (5), Klujber Katrin (4), Horváth Fanni (0), Kármán Luca (4), Cvijic Dragana (6).
Vezetőedző: Pedersen Allan Heine

Békéscsaba: Aranyi Vivien (1), Szondi Zsófia (1), Bencsik-Giricz Laura Gerda (1), Pásztor Bettina (0), Horváth Gréta (2), Gyimesi Kitti (0), Mayer Szabina (3), Kukely Klára (5), Török Fanni (3), Szabó Dóra (0), Román Dorina (8), Csáki Lilla (0), Sándor Réka (1), Borbély Márta (2), Bencsik Bojána (1).
Vezetőedző: Rácz Sándor

sargalap Sárga lapok: Edwige Beatrice (0), Román Dorina (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Cvijic Dragana (2. perc), Kukely Klára (2. perc), Csáki Lilla  (2. perc), Bencsik Bojána (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Malestein Antje Angela (2/2), Román Dorina (4/4), Sándor Réka  (1/1).

line

A Bajnokok Ligájában is remeklő házigazdák gyors lerohanásokkal próbáltak könnyű gólokhoz jutni a csabai védelmet átjátszva, a lilák viszont igyekeztek jól felépített akciókat komponálni. A meccs elején a vendégek voltak eredményesebbek, Török Fanni és Mayer Szabina találataival a 6. percre 4–6-os előnyre tettek szert, azonban ezt gyorsan egalizálták a zöld-fehérek. Rác Sándor tanítványai nagyon iparkodtak, Horváth Gréta szélről szerzett találatával még a 11. percben is náluk volt a minimális előny (8–9). A folytatásra azonban némileg kifogyott a szél a „vitorlájukból”, az elkövetett hibákat pedig egy ötös szériával büntették a ferencvárosiak. Nem maradt el az időkérés csabai részről, és friss embereket is pályára küldött a tapasztalt mesterük. A triplázó Kukely Klára nyomban utolérte gólok tekintetében az ikertestvérét, Annát, de Bencsik Bojána sem jött zavarba. A hazaiaknál Dragana Cvijics azért okozott némi nehézséget a látogatóknak, a széleken pedig Hársfalvi Júlia és Kovács Anett is elemében volt. Ennek köszönhetően a félidő utolsó harmadában 8 gólra nőtt a Fradi előnye.

FTC-Rail Cargo Hungaria - Tappe-Békéscsabai Előre NKSE 45-28 (22-14)

A második játékrész elejét megint összeszedettebben kezdték a viharsarkiak, akiknél Román Dorina vette kézbe az irányítást. Gólszerzésben azonban nem igazán akadt társa, emiatt a 41. minutában 28–17-nél először duzzadt tizenegyre a hazaiak fórja. Jött is Rác Sándor játékmegszakítása, ami jótékony hatással volt csapata támadójátékára. Ennek hatására a lilák tartani tudták a lépést és meggátolták, hogy tovább távolodjon a házigazda. Ezt viszont Allan Heine nem nézte jó szemmel a Fradi kispadján. Elérte a célját, hiszen a tanítványai ismét a „gázpedálra” léptek, Janurik Kinga pedig a kapuban „varázsolt” (54. p.: 40–25). A végjátékban a vendégeknél a fiatalok vitézkedtek több-kevesebb sikerrel, az érdemi rész már nem változott.

Rác Sándor: – Ahogyan arra számított, rendkívül nehéz mérkőzés volt. Az első húsz percben tudtuk tartani a hazaiak által diktált tempót, azután a Ferencváros akarata jutott érvényre. Valamennyi játékosunk bőséges lehetőséghez jutott, azok is bizonyíthattak, akik eddig valamiért kevesebbet játszottak.

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix