Online fogadás | TippmixPRO

Győri Audi ETO KC – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

gyori_audi_eto_kc_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2016/2017. 18. forduló

Győri Audi ETO KC - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

33-16 (18-7)

Időpont: 2017. március 29. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Győr, Audi Aréna

Cím: 9027 Győr, Tóth László utca

Játékvezetők: Sándor László, Szikszay Csaba

Versenybírók: Hegyi Gábor, Fancsali Ferenc

Győr: Hudák Anette Emma (0), Mörk Nora (6), Görbicz Anita (3), Pál Tamara (0), Moharos Vivien (0), Amorim Eduarda (4), Tomori Zsuzsanna (2), Groot Cornelia (4), Broch Yvette (3), Bódi Bernadett (2), Puhalák Szidónia (7), Elghaoui Asma (2), Kiss Éva (0), Grimsbo Kari Alvik (0).
Vezetőedző: Ambrosio Martin Cedres.

Békéscsaba: Gávai Szonja (3), Bottó Rózsa (1), Vukajlovic Aleksandra (1), Dukic Jovana (1), Diószegi Nikolett (1), Vasileuskaya Natallia (2), Kölcze Gabriella (0), Zöldi-Tóth Katalin (0), Walfisch Mercédesz (4), Mihálffy Adrienn (3), Terenyi Bianka (0), Kovacevic Jovana (0), Gidai Eszter (0).
Vezetőedző: Skaliczki László.

sargalap Sárgalapok: Mörk Nora (1), Tomori Zsuzsanna (1), Elghaoui Asma (1), Dukic Jovana (1), Vasileuskaya Natallia (1), Kovacevic Jovana (1).

piroslap Kizárva: Dukic Jovana.

ora Kiállítások: Moharos Vivien (2 perc), Amorim Eduarda (2 perc), Diószegi Nikolett (2 perc), Vasileuskaya Natallia (2 perc), Kovacevic Jovana (2 perc).

gol Hétméteresek: Mörk Nora (3/3), Görbicz Anita (0/1), Amorim Eduarda (1/1), Groot Cornelia (1/1), Walfisch Mercédesz (1/1).

20170329_gyor_elore

Az első találatot Bódi érte el jobb szélről, Broch pedig a másodikat szerezte beállóból. Puhalák indulás-góljával már 3-0-ra vezettett a házigazda. Valószínűleg valami nem tetszett Skaliczki László edzőnek, mert már ekkor időt kért. Ezt követően Gávai bal szélről volt eredményes egy kipattanó labdát követően. Egy újabb békéscsabai gól következett, aminek Dukic volt a szerzője (3-2 ). Tomori kapta az első sárga lapos figyelmeztetést a 7. percben. Az ellentámadást követően Kovacevic is sárga lapot kapott a vendégeknél. Puhalák a bal szélről volt eredményes a 8. perc elején. Dukic sárga lapot kapott, az érte kapott büntetőt viszont Görbicz nem tudta Triffának belőni. Mörk első gólját a 10. percben talajról szerezte, majd ismét Nora talált lerohanásból a kapuba (6-2). Grimsbö védéseit követően egy újabb Mörk gól következett a 15. percben. Közben játéklehetőséget kapott a fiatal Moharos a jobb szélen. Diószegi jobb szélről lőtt góljára Görbicz válaszolt, majd a 15-ös számú Walfisch szerzett gólt. Tomori a 16. percben szerezte az első gólját, majd fél perc múlva Groot is meglőtte az első találatát, s ezzel már 10-4 volt az eredmény. Vasileuskaya érte el a viharsarkiak 5. találatát, majd Groot ismét betalált átlövésből. Elghaui kapott egy sárga lapot, majd bosszúból gólra váltotta a Groottól kapott varázs-passzt. Puhalák ismét eredményes volt a szélről, így már 8 volt a különbség a 22. percben (13-5) Ezután Amorim bejátszását értékesítette Elghaui beállóból. Sáncon megpattant lövéssel szépített a vendégeknél Vasileuskaya, amire Görbicz válaszolt egy talajról eleresztett lövéssel. A 10 gólos különbséget egy gyönyörű összjátékot követően Puhalák érte el egy szép ejtéssel. Vukajlovic erre gyorsan válaszolt, majd a 26. perc végén Amorim lőtt egy gólt. Kari szép védését követően 2 perces kiállítást kapott Vasileuskaya, miután földre vitte Amorimot. Ugyan az emberelőnyös helyzetet nem tudták kihasználni, de egy újabb labdaszerzést követően Puhalák már az 5. találatát szerezte lerohanásból. 30 percnyi játék után 18-7-et mutatott az eredményjelző.

A második félidő egy szép Kiss Éva védéssel és egy Broch góllal kezdődött. 1.12-nél a 8-as számú játékost Dukic Jovanát kizárták a bírók a további küzdelmekből. Az ekkor kapott 7 m-t Mörk értékesítette. Walfisch talált átlövésből Kiss Éva kapujába, majd Amorim által szerzett 7 m-t. Mörk lőtte be, ezzel már 5-re növelte találatai számát. Mihálffy jobb átlövésből szerzett gólt a 4. perc végén, ezzel 21-9 lett az eredmény. Néhány kihagyott helyzet mindkét oldalon, majd Görbicz a balszélről volt eredményes. Kiss újabb ziccervédése után az ellentámadásból Bódi volt eredményes beállóból. Broch lerohanásból 15-re növelte a két csapat közötti különbséget.(24-9) Labdaszerzést követően Gávai gyors ellentámadásból szépített. Amorim klasszikus átlövés góljával 25-10 lett az eredmény. Mihálffy a jobbszélről is eredményes volt. Nike Groot gólját követően kiállították Kovacevicet 2 percre, de ez nem akadályozta Mihálffyt abban, hogy egy újabb gólját is felírhassuk a statisztikája mellé.(26-12) Elghaoui kiharcolt 7 m-ét a 27-es mezben játszó Groot magabiztosan értékesítette, s ezzel az ETO 27. találatát is feljegyezhettük. A következő találatot Bottó érte el, de következő lövését már kivédte Kiss Éva. Moharos hiába ért el találatot, sajnos a bírók vonalra lépés miatt nem adták meg neki. Amorimot állították ki a 20. percben 2 percre. Emberhátrányból Vasileuskaya talált be az üres kapunkba, majd Diószegi hagyta el a küzdőteret 2 percre. A Tomori által kiharcolt 7m-t Mörk értékesítette. Így a 23. percben 28-14 volt az eredmény. Puhalák is meglőtte a 6. találatát egy lerohanást követően. Walfisch átlövésből szerzett találatot, majd ezt követően egy szemfüles labdaszerzést követően Amorim lőtt gólt. Ekkor a 25. percben jártunk, 30-15 volt az eredmény és Skaliczki edző időt kért. Moharost kiállították, a 7 m-t pedig Walfisch értékesítette. Puhalák egy cundergóllal is feliratkozott a listára, majd Hudák harcolt ki egy újabb büntetőt. Az Amorim által értékesített 7 m-nek a közönség is nagyon örült. A békéscsabaiak mestere kikérte újabb idejét, mégsem ők lőtték a következő találatot, hiszen Tomori lőtt betörésből egy újabb gólt. Ez volt a mérkőzés utolsó találata. Végeredmény: ETO-Békéscsaba 33-16.

Skaliczki László: − Az ETO ma ma élesítette játékát a múlt heti nehézkesebb meccse után. Mi azt szerettük volna, hogy a védőjátékunkkal megtörjük lendületüket. Problémát támadójátékunkban is látok. Nem tartottuk az oldalvonalat, könnyen eldobáltuk a labdákat. Igazából az eredmény kozmetikázásáról volt, lehetett szó csupán ezen a találkozón. A kialakult helyzeteket és hetest is hagytunk ki, egyre tovább nőtt a hátrányunk. Nem tudtuk a beállóval sem megbontani a védőfalat. Gyengébbek maradtunk, még a kettő-egyes lehetőséget sem tudtuk érvényesíteni. Jobb lett volna, ha az ETO-nak jobb gyakorlási lehetőséget adtunk volna. Gratulálok az ETO-nak, további sok sikert kívánok nekik!

Triffa Ágnes: − Ahogy azt az edzőnk is elmondta, a védekezésünk gyengébb volt ma és a kapus ilyenkor kiszolgáltatott helyzetben van. Próbáltam azokat gyakorolni, amit megbeszéltünk. Sok vonalgólt kaptunk beállóból, szélről, amiről lemaradtunk védekezésben. Más kaliberű csapat az ETO, mint a miénk – remélem, egy kicsit jó edzőpartnerek tudtunk nekik lenni ma.

Ambros Martín: − Jó meccset játszottunk ma, nagyon komolyan vettünk a találkozót. Második olyan alkalom, amikor négy napon belül két meccset játszunk, fontos volt, hogy kontrolláljuk az erőnket. Nagyon jó teljesítményre sarkallt bennünket az ellenfél, köszönjük nekik . Ez jó út nekünk, azon úton ahol, elindultunk. Könnyű gólokat szereztünk. Keményen védekeztünk, és a kapusteljesítményünk is jó volt. Újabb két pont és gy meccsel kevesebb a bajnokságban.

Puhalák Szidónia: − Nagyon jól védekeztünk, abból könnyű gólokat tudtunk lőni. Nagyon jó felkészülési meccs volt a hétvége előtt.

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1080253328786717/