Online fogadás | TippmixPRO

Hosszú távú terveim vannak a kézilabdázással

Giricz Laurát, NBI-es csapatunk beállósát kérdeztük, hogy mi történt vele az elmúlt fél évben, miért nem láthatjuk a bajnoki mérkőzéseken.

20190929_giricz_laura

A tavaszi szezon során már voltak problémáim a térdemmel, de sikerült végig játszani a 2018/2019-es bajnoki évet. A folyamatos térdproblémám miatt nyár elején történt egy kisebb műtéti beavatkozás, de ez sajnos nem segített az állapotomon, így kerültem Székesfehérvárra Dr. Abkarovits Géza főorvos úrhoz. A vizsgálatok során úgy döntöttek, hogy mozaik palsztikára és Densk műtétre van szükségem. 2019. szeptember 11-én került sor a beavatkozásra, ami után 6 hétig nem állhattam lábra és nem is hajlíthattam azt. A fájdalmak lassan múlnak és a mai napon kiszedték a varratokat is.

Szegeden a szüleimnél és Békéscsabán lábadozom, a családom és a barátom nagyon sokat segítenek.

Hat hét elteltével elkezdődhet a gyógytorna, amit Makra Viviennel a csapat gyógytornászával kezdek majd meg, a rehabilitációmban pedig a Sanitas Központban Czifrák Tímea fog segíteni.

Knyihár János a csapat fizioterápiás szakembere kezelésekkel segíti a felépülésemet. Minden erőmmel és igyekezetemmel azon leszek, hogy minél előbb felépüljek. Sajnos még most nem lehet tudni, hogy melyik bajnoki mérkőzésen léphetek először pályára, de nagyon bízom benne, hogy már februárban a csapattal együtt tudok edzeni.

Hosszú távú terveim vannak a kézilabdázással, úgy gondolom fiatal vagyok még ahhoz, hogy most feladjam azokat az álmokat, amelyekért egész életemben küzdöttem.

Sok erő kell a teljes felépüléshez, de nem fogom feladni, hiszen van miért küzdeni.