Online fogadás | TippmixPRO

Így látták a főszereplők

Zöldi-Tóth Katalin (játékos, EUbility Group-Békéscsabai ENKSE): – Fásultan kezdtünk, nem volt meg a koncentráció. Az ellenfél rohant, mi pedig nem tudtuk megállítani őket. A második félidőben feljavultak az egyéni teljesítmények, a kapuban és a védekezésben is jobban ment. A szív, az akarat döntött, de a közönség segítsége kellett a sikerhez.

Skaliczki László (vezetőedző, EUbility Group-Békéscsabai ENKSE): – Nem voltunk készen a Siófok sebességére, ráadásul támadásban kihagytuk az adódó helyzeteket. Az ellenfél pedig kihasználta a gyors indításokat. A második félidőben sikerült válaszolni támadásban, Zöldi-Tóth Kata jól dolgozott a vonalon, Triffa Ági pedig jól védett, de előtte a fal is nagyon összeállt. Köszönöm a lányoknak ezt a teljesítményt is, illetve a korábbi hazai sikereket, hiszen erősebb csapatok ellen sikerült bravúrral nyerni több alkalommal is.

Németh Csilla (játékos, Siófok KC): – Az első félidő jól sikerült, védekezésben és támadásban is megvalósítottuk azt, amit terveztünk. A második félidőben megakadtunk, egyik hiba hozta a másikat, fontos szituációkban rosszul döntöttünk, kimaradtak a ziccerek és vereség lett a vége.

Horváth Roland (vezetőedző, Siófok KC): – Mi már lezártuk ezt a meccset az első félidőben, ez a hiba sajnos jellemző ránk. Idegenben vagyunk, ilyenkor vérszemet kap az ellenfél, akkor pedig már nehéz reagálni. Nagyon gyengén védekeztünk, a 29 lőtt gól az jó, de védekezésben nem értünk oda, nem faultoltunk, nem voltunk kemények, vereség is lett belőle.

line