Online fogadás | TippmixPRO

Így látták a főszereplők a vasárnap esti bajnoki mérkőzést

20161106_elore_erd_01

Skaliczki László: - Először is gratulálok ez ellenfélnek a győzelemhez. Hiába játszottunk önmagunk fölött, nem úgy alakultak a dolgok a második félidőben, ahogy szerettük volna. Nagyon jól küzdöttek a lányok, ez lehet a jövő útja. Nagyon jó volt a hangulat a csarnokban, ezért köszönet a szurkolóknak, a 90-es évek végén, a férfi csapat edzőjeként tapasztaltam itt utoljára hasonló atmoszférát. Elkezdtünk egy munkát a nyáron, a célunk, hogy minél magasabb szinten szolgáljuk ki a csabai közönséget, amely megérdemli a sikereket.

Szabó Edina: - Nagyon nehéz meccsen kitűnően felkészített Békéscsabával találkoztunk. Mindkét csapat remekül küzdött, jó kapusteljesítményeket láttunk, ez is döntő volt. Azt gondolom, mi még jókor jöttünk Békéscsabára, itt hozzánk hasonlóan nagyon sok csapat meg fog szenvedni a szezon második felében, egyre inkább összeáll az Előre NKSE. Látszik a munka, amit Skaliczki László elkezdett a hazai csapattal. Ki szeretném emelni a születésnapos Janurik Kingát és Klivinyi Kingát, mindketten sokat tettek a mai nagyon értékes két pontért. 

Zöldi-Tóth Katalin: - Csalódott vagyok, mert úgy érzem, volt esélyünk megnyerni a mérkőzést, ám a kritikus helyzetekben kapkodtunk és rendre rossz döntéseket hoztunk. Jó volt a védekezésünk, amely jó kapusteljesítménnyel párosult, de sajnos ez sem volt elég ma a sikerhez. Azt gondolom, jó úton jár a csapat, amennyiben ez a mai harcosság és küzdeni tudás több pontossággal párosul, szép győzelmekkel ajándékozhatjuk meg a szurkolókat a jövőben.

Janurik Kinga: - Nagyon komolyan készültünk erre a mérkőzésre, mert tudtuk, hogy itt csak fegyelmezett, koncentrált játékkal lehetünk eredményesek. Nagyon nehéz találkozóra számítottunk előzetesen, és ez a félelmünk be is igazolódott, nagyon jó ellenféllel találtunk magunkat szemben. Ki kell emelnem a védekezésünket, ilyen fal mögött nagyon jó a kapuban állni. A győzelem igazán szép születésnapi ajándék volt számomra.

20161106_elore_erd_02