Online fogadás | TippmixPRO

Ismét a Csepelt látjuk vendégül

Kilenc napon belül kétszer is megmérkőzik lila-fehér együttesünk a sereghajtó Csepel DSE gárdájával, hiszen a múlt hét szerdai Magyar Kupa összecsapásuk után, a bajnokságban is megmérkőznek egymással a felek, ráadásul ezt a találkozót is Békéscsabán rendezik.

A két csapat kupameccse egyébként nagyon sima összecsapást hozott, mert bár az első percekben még 2-0-ra vezettek a vendégek, a lilák nagyon hamar utolérték ellenfelüket, és miután megfordították az eredményt, a folytatásban már tényleg csak az volt a kérdés, hogy a végén mennyi lesz a számszerű különbség az együttesek között. Végül tizenhét gól lett a különbség a 39-22-es végeredményt hozó összecsapáson, ahol több játékosunknál is kiszakadt a gólzsák, hiszen Bucsi Lili hat találattal, Karacs Jázmin pedig összesen tíz góllal zárta a mérkőzést. A vendégeknél ezúttal Csiki Janka volt hat találattal a legeredményesebb, viszont a Csepeliek igazi gólfelelőse, a házi góllövőlistát 21 találattal vezető Kajdácsi Kinga nem lépett pályára azon a találkozón. A Varga Márta edzette újonc csapat egyébként még pont nélkül áll a bajnokságban, miután az első fordulóban az Egertől kaptak ki 33-20-ra, ezt követően Szegeden véreztek el 29-26-ra, majd hazai pályán 33-28-ra az FTC U19-es csapata ellen is vereséget szenvedtek. Ezután jött Kispesten egy 39-31-es zakó, a legutóbbi fordulóban pedig 27-21-re hazai környezetben maradtak alul az Algyő gárdájával szemben. Eközben együttesünk a hétvégén tovább őrizte veretlenségét egy gyáli győzelemmel, ugyanis a Tempo csapatát verték lányaink 31-17-re. Ezzel tíz ponttal vezetik Papp Bálint tanítványai a másodosztályt, és nem titkoltan a pénteki találkozón is a hibátlan mérleg megtartása a cél.

A labda tehát pénteken 18:00 órától indul útjára a Békéscsabai Városi Sportcsarnok parkettáján, a Bíró Eszter, Kavalecz Klaudia bírópáros sípszavára. És ahogy az eddigi találkozóinkon, úgy most is a 18 éven felüli szurkolóink csak védettségi igazolvánnyal, vagy az azt helyettesítő EESZT applikációval tekinthetik meg az összecsapást.

Dömény Dezső