Tippmix

Kozármisleny KA – Tappe-Békéscsabai Előre NKSE

Kozármisleny KAspacerEUbility Group-Békéscsabai NKSE

NB I női felnőtt 2023/2024. 24. forduló

Kozármisleny KA - Tappe-Békéscsabai Előre NKSE

25-28 (12-15)

Időpont: 2024. május 18. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Városi Sportcsarnok

Cím: 7761 Kozármisleny, Alkotmány tér 55.

Játékvezetők: Hargitai Gábor, Markó Gábor István

Versenybírók: Ferenczi-Kakas Marianna Anikó, Drinóczi-Horváth Katinka

Kozármisleny: Pusztai Petra (0), Grénus Gréta (4), Imrei Réka (0), Brettner Zsófia Dorina (4), Wichmann Vivien (0), Kecskés Noémi (0), Grosics Gréta (5), Halász Bernadett (1), Lengyel Leonetta (1), Bánfai Virág (2), Imrei Nóra (4), Tobak Luca (1), Zsemberi Zóra (2), Szatmári Melinda (1), Hadnagy Fanni (0), Szabó Luca (0).
Vezetőedző: Gyulay László

Békéscsaba: Szondi Zsófia (1), Bencsik-Giricz Laura Gerda (0), Kücükyildiz Özdemir Fatos (6), Pásztor Bettina (0), Horváth Gréta (3), Gyimesi Kitti (0), Zagar Andela (0), Mayer Szabina (2), Kukely Klára (3), Török Fanni (2), Szabó Dóra (0), Román Dorina (2), Csáki Lilla (1), Borbély Márta (1), Bencsik Bojána (7).
Vezetőedző: Rácz Sándor

sargalap Sárga lap: Grénus Gréta (1), Lengyel Leonetta (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Lengyel Leonetta (2. perc), Kücükyildiz Özdemir Fatos (4. perc), Gyimesi Kitti (2. perc), Török Fanni (4. perc), Bencsik Bojána (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Grosics Gréta (5/6), Kücükyildiz Özdemir Fatos (3/4).

line

Az első percekben mindkét oldalon szinte minden támadás góllal ért véget. Egy góllal mindig a baranyaiak vezettek, a csabaiak pedig rendre kiegyenlítettek. Amikor először rontott a hazai csapat támadásban, akkor az ellenfél kapuja előtt már addig is nagyon aktív Bencsik Bojána révén először szerezte meg a vezetést a Békéscsaba, s az előny a török Kücükyldiz Fatos góljával kettőre nőtt. Ennél jobban azonban nem tudott ellépni a szurkolói csoportja által támogatott Előre, mert a rendkívül lelkes hazaiak gyorsan lefaragták a hátrányukat. Aztán két perc alatt egy hármas szériával mégis megugrott a Csaba és 12–9-es vezetésüknél időt kért a Kozármisleny vezetőedzője. A Békéscsaba emberhátrányban hosszú támadásokat vezetve is nyugodtan játszott és a játékrész hajrájában tovább hizlalt a különbségen. Ziccerek és egy hétméteres is kimaradt a folytatásban, elszalasztva ezzel a sanszot, hogy még jobban eltávolodjon vendéglátójától az Előre, amivel felkínálták a lehetőséget a hazaiaknak a felzárkózásra. Szondi Zsófia hat és fél perces gólcsendet szakított meg és ezzel megmaradt egy nem túl nagy, de megnyugtató előny a második félidőre.

Kozármisleny KA - Tappe-Békéscsabai Előre NKSE 25-28 (12-15)

Őrült rohanásba kezdtek a csapatok a második félidőben, de aztán gyorsan alábbhagyott a lendület. A lila-fehérek igyekeztek még nagyobb gondot fordítani a védekezésre és elöl is koncentráltabban játszani, s ennek lett is látszatja, mert sikerült az addigi legnagyobb ötgólos előnyt felépíteni. Hazai időkérés után a 42. percben Rácz Sándor is úgy érezte, hogy bár biztató helyzetben volt a csapata és vezetett négy góllal, kell szólnia pár szót a játékosainak. A következő időszak nem a gólokról szólt, rengeteg technikai hibát, labdaeladást láttunk mindkét együttesnél. Aztán a frissen beállt Csáki Lilla megszakította a rossz sorozatot. A mislenyi kapussal, Wichmann Viviennel azonban továbbra sem nagyon bírtak a lila-fehérek, bárki is próbálkozzon, mindenkin kifogott. A túloldalon azért Szabó Dóra is bemutatta, hogy mire képes, kellettek is a bravúrjai, mert a Kozármisleny messze nem adta fel a meccset. Mintha fejben kezdett volna fáradni a baranyai gárda, a csabaiak pedig frissebbnek tűntek. A hajrá kezdetén azonban meg kellett birkózniuk egy kettős emberhátránnyal, amit nem is úsztak meg kapott gólok nélkül, így azért még maradt némi izgalom a végére. Négy perccel a dudaszó előtt megfelezte addigi hátrányát a Kozármisleny, Mayer Szabina rutinja és góljai azonban lehűtötték a hazai csapat lelkesedését és innentől már nem maradt nyitott kérdés.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix