Online fogadás | TippmixPRO

Moyra-Budaörs Handball - Békéscsabai ENKSE

budaors_kezilabda_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2018/2019. 14. forduló

Moyra-Budaörs Handball - Békéscsabai ENKSE

25-35 (11-14)

Időpont: 2019. február 2. (szombat) 17:00 óra

Helyszín: Budaörsi Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand

Cím: 2040 Budaörs, Hársfa u. 6.

Játékvezetők: Andorka Miklós, Hucker Róbert

Versenybírók: Kanyok József, Ihász István

Budaörs: Wéninger Alexa (0), Sipeki Flóra (0), Soós Viktória (0), Dávid-Azari Fruzsina (6), Szabadfi Ágnes (1), Zsigmond Vivien (3), Gerháth Fanni (1), Mézes Laura (3), Pálos-Bognár Fruzsina (0), Hornyák Ágnes (7), Pásztor Noémi (1), Horváth Laura (0), Hajduch Csenge (0), Braun Laura Csenge (1), Ertl Rebeka (2), Csáki Zsófi (0).
Vezetőedző: Neukum Tamás

Békéscsaba: Balog Judit (0), Hős Kata (0), Bottó Rózsa (4), Alexandra Vukajlovic (6), Giricz Laura Gerda (0), Szögi Tímea (5), Dombi Katalin (0), Zöldi-Tóth Katalin (3), Walfisch Mercédesz (3), Horvát Dorina Szilvia (0), Ekker Gitta (0), Kovács Anett (9), Marincsák Nikolett (5), Kukely Anna (0), Binó Boglárka (0), Marija Agbaba (0).
Vezetőedző: Horváth Roland

sargalap Sárgalapok: Dávid-Azari Fruzsina (1), Mézes Laura (1), Pásztor Noémi (1), Walfisch Mercédesz (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Zsigmond Vivien (2. perc), Braun Laura Csenge (2. perc), Bottó Rózsa (2. perc), Giricz Laura Gerda (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Dávid-Azari Fruzsina (4/4), Ertl Rebeka (1/1) Marincsák Nikolett (3/3).

line

Bravúros, fölényes győzelmet arattunk idegenben a Budaörs ellen

Az EUbility Group Békéscsabai Előre NKSE NB I-es női kézilabdacsapata jelentős lépést tett jövő évi élvonalbeli tagságának meghosszabbítása felé, miután a szombat esti budaörsi kiesési rangadón 10 gólos győzelmet aratott a házigazdák felett. Horváth Roland alakulata taktikailag és technikailag is felkészültebbnek bizonyult, így immár 5 ponttal előzi meg közvetlen riválisát a tabellán.

20190202_budaors_elore

Fotó: Antal János

A kiesési rangadó a csabaiak számára indult jobban, akik pontos támadás befejezésekkel szereztek kétgólos előnyt, de Sipeki Flóra két védése elég volt ahhoz, hogy egyenlítsenek a hazaiak. Ennél tovább azonban nem jutottak, mert a jól védekező vendégek Walfisch Mercédesz gyors duplájával visszaállították a rendet. És ekkor kezdte meg a gólgyártást a szélről Kovács Anett, akinek az első találatával a félidő közepére ismét megnyugtató lett a lilák előnye (4–7). Bő kétperces „lazítás” elegendő volt a Budaörsnek, hogy 8–8-nál ismét egalizálja a meccset. Ekkor viszont Kovács Anett vette hátára a viharsarkiakat, aki zsinórban három gólt jegyzett, ennek köszönhetően újra csapata dominálta a játékot. A hajrában még volt egy felzárkózási kísérletük Hornyák Ágneséknek, de a kialakított 3 találatot a szünetre megőrizték a csabaiak.

Amit a térfélcserét követően újabb 3 góllal toldottak meg Alekszandra Vukajlovics és Zöldi-Tóth Kata jóvoltából, ami a magabiztosságot is megadta Horváth Roland fegyelmezetten és lelkesen játszó együttese számára. A hazaiak természetesen nem törődtek bele a sorsukba, igyekeztek közelebb kerülni, de a vendégek esélyt sem hagytak erre. A kiválóan teljesítő Kovács Anett mellett Marincsák Nikolett és Szögi Tímea is kivette a részét a gólgyártásból, így a hajrára akkora előnyre tett szert a Békéscsaba (49. p.: 19–28), hogy izgalommentessé vált a végjáték.

A bennmaradás szempontjából rendkívül értékes győzelmet szerzett a viharsarki alakulat, amely ezzel 5 pontra növelte előnyét, a már kieső helyen tanyázó vendéglátójával szemben. A csabai lányok teljesítményét csak felsőfokon lehet értékelni, hiszen a játék minden elemében jobbnak bizonyultak, amiről a végeredmény is árulkodik.

Forrás: Békés Megyei Sport Extra

line

[ae-fb-embed url='https://www.facebook.com/budaorshandball/videos/1176071445882257/' width='640']

line

Jegyzőkönyv Tabella 

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix