Online fogadás | TippmixPRO

Moyra Budaörs Handball – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

Moyra Budaörs HandballspacerEUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

NB I női felnőtt 2022/2023. 22. forduló

Moyra Budaörs Handball – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

25-20 (10-13)

Időpont: 2023. április 29. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand

Cím: 2040 Budaörs, Hársfa u. 6.

Játékvezetők: Andorka Miklós, Hucker Róbert

Versenybírók: Németh Miklós, Csőregi László András

Budaörs: Szabó-Májer Krisztina (6), Szabadfi Ágnes (0), Szekercés Luca (4), Gergely-Zsigmond Vivien (0), Schneider Éva (1), Smid Eszter (0), Bánfai Virág (0), Nagy Lívia (0), Pálos-Bognár Barbara (4), Hudák Anette Emma (1), Mlinkó Zsófia (1), Braun Laura Csenge (4), Varjas-Sipeki Flóra (0), Tóth Melinda (1), Gorilska Liliia (3), Vártok Ramona (0).
Vezetőedző: Buday Dániel

Békéscsaba: Razum Marina (0), Hajtai Vanessza (3), Andróczki Flóra (2), Giricz Laura Gerda (1), Vámosi Panna (1), Kiss-Walfisch Mercédesz (1), Horváth Gréta (1), Gyimesi Kitti (2), Bucsi Lili (4), Mayer Szabina (0), Termány Rita (2), Török Fanni (0), Gadányi Maja (0), Laninstanin Marija (3), Borbély Márta (0).
Vezetőedző: Papp Bálint

sargalap Sárga lap: Gorilska Liliia (1), Giricz Laura Gerda (1), Laninstanin Marija (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Szabó-Májer Krisztina (2. perc), Szekercés Luca (2. perc), Gergely-Zsigmond Vivien (2. perc), Andróczki Flóra (2. perc), Gyimesi Kitti (2. perc), Mayer Szabina (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Szekercés Luca (2/3), Schneider Éva (0/1), Pálos-Bognár Barbara (2/2), Gorilska Liliia (1/1), Laninstanin Marija (2/2).

line

Két csabai gól nyitotta a találkozót, a budaörsiek a 8. percben találtak először a kapuba, igaz nyomban fordítottak is. Nem sokat váratott magára Papp Bálint időkérése, azt követően a félidő derekáig kart-karba öltve haladt egymással a két együttes. Marija Agbaba és Andróczki Flóra találataival ekkor újból kétgólos előnyt szerzett a Csaba, majd erre Termány Rita is rápakolt egyet (7–10). A házigazdák próbáltak „kapaszkodni”, de két egymást követő kétperces büntetés megtörte őket. A vendégek remekül védekeztek ebben az időszakban, Hajtai Vanessza vállalkozókedvének köszönhetően pedig a hajrában visszaállították a korábbi legnagyobb fórjukat.

Moyra Budaörs Handball – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 25-20 (10-13)

Fotó: Pozsonyi Roland

A második félidő elejére átmentették lendületes játékukat a lilák, akik változatlanul a széleken voltak eredményesebbek (36. p.: 13–16). A hazaiak azonban feszesebbé tették a védekezésüket, emiatt közel hét percen át nem láthatott csabai gólt a publikum. Hiába védett jól Marina Razum, a társai a következő negyedórában csak Bucsi Lili révén tudtak eredményesek lenni, ezt kihasználva 18–17-re fordított a Budaörs.

A csabai tréner látva játékosai elemi hibáit időt a 49. percben. Hatásos fegyvernek bizonyult, tanítványai egy rövid időszakra visszataláltak a helyes útra, 20–20-nál azonban ismét „leragadtak”. Döntő momentumnak bizonyult, hogy az előrések ekkor egy támadásvezetés helyett az ellenfélnek ajándékozták a labdát. A vendéglátók Szabó-Májer Krisztina találataival 23–20-ra elléptek, emiatt Papp Bálint újból játékmegszakításhoz folyamodott, de ekkor már nem volt visszaútja csapatának.

Ezúttal csak annyi öröm jutott a csabai szurkolóknak, hogy a hajrában hosszú kihagyás után ismét kapuba állhatott Szabó Dóra, pedig a csapatuknak reális sanszuk volt a két pont begyűjtésére, csakhogy ennyi elkövetett hibával az élvonalban nem lehet pontot szerezni.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix