Online fogadás | TippmixPRO

MTK Budapest – Békéscsabai ENKSE

mtk_budapest_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2019/2020. 2. forduló

MTK Budapest – Békéscsabai ENKSE

29-27 (13-14)

Időpont: 2019. szeptember 7. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Budapest, Elektromos Csarnok

Cím: 1013 Budapest, Népfürdő út 18-20.

Játékvezetők: Altmár Kristóf, Horváth Márton

Versenybírók: Bakos Albert, Bába Sándor

MTK: Tóth Eszter (10), Dávid-Azari Fruzsina (7), Sziráki Boglárka (0), Pál Tamara (2), Sallai Nikolett (0), Fekete Bozsana (3), Suba Sára (0), Mihállfy Adrienn (2), Horváth Dóra (0), Gerháth Fanni (3), Szabados Gréta Imola (0), Juhász Eszter (0), Dakos Noémi (1), Győri Barbara Viktória (0), Zsiborás Luca (0), Szöllősi-Zácsik Szandra (1).
Vezetőedző: Golovin Vlagyimir

Békéscsaba: Balog Judit (0), Mézes Laura (3), Bottó Rózsa (1), Barján Bianka (1), Dombi Katalin (0), Horvát Dorina Szilvia (0), Kovács Anett (5), Csizmadia Fanni Klára (0), Marincsák Nikolett (2), Kukely Anna (0), Agbaba Jelena (2), Kopecz Barbara (0), Vukajlovic Aleksandra (5).
Vezetőedző: Horváth Roland

sargalap Sárga lapok: Dakos Noémi (1), Szöllősi-Zácsik Szandra (1), Mézes Laura (1), Agbaba Jelena (1), Kopecz Barbara (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Pál Tamara (2. perc), Mihállfy Adrienn (2. perc), Szabados Gréta Imola (2. perc), Dakos Noémi (2. perc), Kovács Anett (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Tóth Eszter (2/2), Marincsák Nikolett (0/1), Kopecz Barbara (3/4).

line

Nagy küzdelemben nem sikerült pontot szerezni

Az NB I-es női kézilabda-bajnokság 2. fordulója keretében az MTK-Budapest vendégeként szenvedett kétgólos vereséget az Eubility Group Békéscsabai Előre NKSE együttese. A csabai lányok ugyanúgy jártak, mint egy hete a Dunaújváros elleni hazai premieren: a kevés cserejátékos miatt idő előtt felélték erőtartalékaikat és a végére ismét 29-27-es vereséggel hagyták el a játékteret.

20190907_mtk_elore_kezi

Fotó: Antal János

A volt csabai Mihálffy Adrienn már az első percben vezetést szerzett, majd Marincsák Niki hibázott bele egy hétméteresbe. A folytatásban gyorsan születtek a találatok, de az 5. percben már a vendégek vezettek, sőt a 9. minutában kettővel jártak előrébb. A csabaiak diktálták a tempót, nem véletlen, hogy a 13. percben 8–5-ös csabai vezetésnél Golovin Vlagyimir időt kért. Négy perccel később – amikor kezdett lendületbe jönni az MTK –, Horváth Roland is kikérte az idejét. Csökkent a koncentráció a Csabánál, amit kihasznált az MTK, és a 23. percben egyenlített. A félidő hajrájában már egyik fél sem tudta „lerázni” a másikat.

Fordulás után megint a csabaiak percei következtek, akik megújult erővel – főleg a szélekről szerzett találatokkal – három góllal elhúztak. Az MTK azonban tapadt a lilákra. Gerháth már harmadik gólját dobta a második félidőben, és zárkóztatta csapatát egy gólra. A folytatásban ismét fej-fej mellett haladt a két fél. Az 52. percben került lépéselőnybe a fővárosi együttes (23–22), Horváth Roland nyomban időt is kért. Izgalmas volt a hajrá, ebben az időszakban Vukajlovics átlövései tartották versenyben a Békéscsabát. Egyetlen gólos hazai vezetésnél, 59.20 perckor Golovin időt kért, és a mezőny leggólerősebb játékosa, Tóth Eszter bebiztosította a fővárosiak győzelmét.

Golovin Vlagyimir: – Még nem vagyunk kész, sok munka kell, hogy kész legyen a csapatunk. Számítottunk rá, hogy az ellenfelünk elfárad majd a végére. Örülök a győzelemnek, volt egy Tóth Esztink, aki hatvan percen keresztül tolta a csapatunkat!

Horváth Roland: – Csalódott vagyok, mert két pontért jöttünk. Küzdünk, harcolunk, megyünk, csináljuk, de mikor dönteni kell, elfáradunk. Megyünk tovább, előbb-utóbb a munkának még ennyi emberrel is ki kell jönnie. Sok sikert kívánok az MTK-nak.

Forrás: Békés Megyei Sport Extra

line

[ae-fb-embed url='https://www.facebook.com/mtk.budapest.kezilabda/videos/1205831369616872' width='680']

line

Jegyzőkönyv Tabella 

line