Online fogadás | TippmixPRO

MTK Budapest – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

MTK BudapestspacerEUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

NB I női felnőtt 2022/2023. 18. forduló

MTK Budapest – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

35-31 (15-14)

Időpont: 2023. március 18. (szombat) 17:00 óra

Helyszín: Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont

Cím: 1173 Budapest, Pesti út 86-88.

Játékvezetők: Hargitai Gábor, Markó Gábor István

Versenybírók: Éles Péter, dr. Vattay Gergely

MTK: Szabó Kitti (4), Szabó Laura (4), Sallai Nikolett (0), Pelczéder Orsolya (3), Pál Tamara (5), Kobela Tamara (0), Suba Sára (0), Mészáros-Mihálffy Adrienn (3), Mazák-Németh Csilla (0), Juhász Eszter (0), Simon Petra Anna (8), Dakos Noémi (2), Győri Barbara Viktória (0), Román Dorina (3), Grosch Vivien (3).
Vezetőedző: Vágó Attila

Békéscsaba: Razum Marina (0), Hajtai Vanessza (1), Andróczki Flóra (2), Giricz Laura Gerda (3), Horváth Gréta (3), Gyimesi Kitti (2), Bucsi Lili (0), Mayer Szabina (3), Termány Rita (4), Török Fanni (0), Zsemberi Zora (0), Gadányi Maja (0), Laninstanin Marija (10), Borbély Márta (1), Bencsik Bojána (2).
Vezetőedző: Papp Bálint

sargalap Sárga lapok: Szabó Laura (1), Pelczéder Orsolya (1), Dakos Noémi (1), Giricz Laura Gerda (1), Gyimesi Kitti (1), Papp Bálint (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Pelczéder Orsolya (4. perc), Kobela Tamara (4. perc), Mazák-Németh Csilla (2. perc), Simon Petra Anna (2. perc), Giricz Laura Gerda (2. perc), Gyimesi Kitti (2. perc), Bucsi Lili (2. perc), Termány Rita (2. perc), Török Fanni (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Szabó Laura (1/1), Simon Petra Anna (2/2), Laninstanin Marija (4/4).

line

A mérkőzést jól kezdő ENKSE kettőt is cserélt támadás és védekezés között, az irányító Bucsi Lilit és a jobbszélső Horváth Grétát a csapatkapitány Giricz Laura, illetve Török Fanni váltotta a védőfalban. Az ellenfelét addig csak üldöző MTK a nyolcadik perc végén vette át a vezetést és ettől kezdve állandósult a három-négygólos hazai előny. Megakadt a békéscsabai támadójáték, ezért Papp Bálint Előre-tréner a 12. percben időt kért. Nem folytatódhatott azonban ezt követően a játék, mert a versenybíróknak problémája akadt a vendég szurkolótáborral, elvették a drukkerektől a megafont, majd Papp Bálint is odasétált, hogy megnyugtassa a kedélyeket. Kis idő múlva újra megállította a mérkőzést a zsűri a békéscsabai szurkolók miatt, akik nemtetszésüknek korántsem irodalmi stílusban adtak hangot. Az intermezzók után szerencsére visszatért minden a rendes medrébe a pályán, az viszont hamar kiderült, hogy a játékvezetők és a zsűri asztalnál ülők finoman fogalmazva sem szimpatizálnak a vendégekkel. Az első játékrész második felében védekezést váltott az ENKSE, az öt egyes hátsó formáció pedig éreztette is a jótékony hatását, a szünetig sikerült faragnia a hátrányából a riválisára felzárkózó Papp-csapatnak.

MTK Budapest – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 35-31 (15-14)

Ezzel szemben a második félidő már nem indult jól békéscsabai szempontból, az MTK viszonylag gyorsan újra ellépett néggyel, így nyolc perc után ismét időt kellett kérnie a vendégeknek. A kiépített négy-ötgólos vezetéssel jól sáfárkodtak a hazaiak, az Előrének nem volt reális esélye arra, hogy közel férkőzzön vetélytársához, ahhoz keményebb, stabilabb, hatékonyabb védekezés és jobb kapusteljesítményre lett volna szükség – a fővárosiak összességében biztosan tartották otthon a két pontot.

Papp Bálint: – Harmincöt kapott góllal nehéz mérkőzést nyerni. Gyenge volt a védekezésünk, sajnos, hiányzott a kellő agresszivitás és a megállító szabálytalanság. Abból adódóan, hogy nem volt meg a hátsó stabilitás, bizonytalanná vált a támadójátékunk is, kevés volt a labda nélküli mozgás elöl és amikor esélyünk lett volna közelebb zárkózni, akkor rendre hibáztunk. Magabiztosan tartotta otthon a két pontot az MTK, nekünk tovább kell dolgozni ahhoz, hogy előrébb lépjünk.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix