Online fogadás | TippmixPRO

MTK Budapest – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

mtk_kezi_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2020/2021. 5. forduló

MTK Budapest – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

35-28 (18-16)

A MÉRKŐZÉS ZÁRT KAPUK MÖGÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE!

Időpont: 2021. január 9. (szombat) 17:15 óra

Helyszín: Budapest, Elektromos Csarnok

Cím: 1013 Budapest, Népfürdő út 18-20.

Játékvezetők: Hargitai Gábor, Markó Gábor István

Versenybírók: György Szolanzs Vivien, Farkas Zsuzsanna

MTK: Dávid-Azari Fruzsina (5), Sallai Nikolett (1), Pelczéder Orsolya (6), Pál Tamara (7), Suba Sára (0), Szekercés Luca (0), Bujdosó-Gerháth Fanni (1), Szabados Gréta Imola (0), Marincsák Nikolett (5), Sári Barbara (2), Juhász Eszter (1), Dakos Noémi (5), Győri Barbara Viktória (0), Szöllősi-Zácsik Szandra (2).
Vezetőedző: Golovin Vlagyimir

Békéscsaba: Petika Tena (5), Andróczki Flóra (2), Giricz Laura Gerda (1), Gyenes Imola (0), Török Fanni (0), Mistina Kitty (0), Iván Emese (3), Csizmadia Fanni Klára (0), Bucsi Lili (2), Kukely Anna (6), Kukely Klára (6), Csepregi Anita (0), Szabó Panna (0), Szabó Dóra (0), Agbaba Jelena (3).
Vezetőedző: Vida Gergő

sargalap Sárga lapok: Pál Tamara (1), Szabados Gréta Imola (1), Kukely Klára (1), Csepregi Anita (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Pál Tamara (2. perc), Szabados Gréta Imola (2. perc), Juhász Eszter (2. perc), Török Fanni (2. perc), Csepregi Anita (2. perc), Agbaba Jelena (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Pál Tamara (4/5), Bucsi Lili (0/1), Kukely Anna (0/1).

line

Jól kezdett a Békéscsaba a szombat esti tévés találkozón, és 3–0-ra elhúzott a 3. percben. A Kukely-ikrek góljaival 5–3-ra vezettek a békéscsabaiak, majd a hazaiak kihasználták a vendégek hibáit és a 12. percben 7–5-re fordítani tudtak. Vida Gergő időt kért, és arra hívta fel a figyelmet, hogy támadásban jobban összpontosítsanak a lányok. A folytatásban az MTK irányította a játékot, bátor támadójátékkal, a volt csabai Marincsák Nikolett vezetésével, és négy góljával a 18. percben már három góllal vezettek (11–8). A lila-fehéreknél beállt a fiatal horvát átlövő, Tena Petika, és két góllal tette le a névjegyét. Szabó Dóra többször is jól védett. A 25. percben időt kért Golovin Vladimir. A hajrában potyogtak a gólok, a lila-fehérek Petika góljaival tartották a lépést, így a szünetben két gólos MTK-előnyt mutatott az eredményjelző.

MTK Budapest - Békéscsabai ENKSE

Fordulás után Dávid-Azari két góljával növelte előnyét az MTK. Vida Gergő időt kért a 34. percben, és nyugalomra intette tanítványait. Ez úgy tűnt, hogy nem segített, hiszen a hazaiak sorra lőtték góljaikat, így a 37. percben már nyolc góllal vezetett a fővárosi alakulat (24–16), amikor ismét időt kért a lila-fehérek fiatal mestere. Ezt követően Jelena Agbaba gólja után Kukely Anna hétméterest hibázott, majd emberelőnyből betalált a fiatal csabai irányító-átlövő. A folytatásban tartotta előnyét a kék-fehér együttes. A válogatott Pál Tamara vezetésével tartani tudta a nyolc-kilenc gólos előnyt az MTK, miközben a lila-fehérek egyre többet hibáztak mind támadásban, mind védekezésben. Csizmadia Fanni is védett néhányszor, majd Petika góljával 31–24-re jöttek fel a vendégek. Az 50. percben időt kért Golovin Vladimir, hogy az utolsó tíz percre megnyugtassa csapatának tagjait. Felváltva estek a gólok a találkozó hajrájában, miközben az addig biztos kezű hétméteres lövő Pál Tamara a kapufára lőtt egy büntetőt.

Golovin Vlagyimir: – Örülük a két pontnak, de ezen kívül nem tudok sok jót elmondani a csapat mai teljesítményéről, amely nagyon hullámzó volt. Elismerés jár a fiatalokból álló békéscsabai csapatnak, amelyen látszik a fejlődés, és közülük többen is stabil NBI-es játékossá válhatnak majd.

Vida Gergő: – Sajnos a védekezésünk nem állt össze. A második félidő elején ment el a mérkőzés, amikor az MTK zsinórban hat gólt lőtt, és ekkor sok volt a technikai hiba is. A támadójátékkal elégedett vagyok, dobtunk huszonnyolc gólt, miközben maradtak ki hetesek, és ziccerek. A rutin a mai napon hiányzott a játékunkból.

A látottak alapján a jobb erőkből álló MTK megérdemelten nyert, és sorrendben ötödik győzelmét aratta. A fiatal békéscsabai lányok hullámzó teljesítményt nyújtottak, volt jónéhány szép megoldásuk, amit bosszantó hibák követtek.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix