Online fogadás | TippmixPRO

Nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakember ül le az Előre NKSE kispadjára

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapata 2025. június 30-ig szóló szerződést kötött Rác Sándorral, így a magyar állampolgársággal is rendelkező vajdasági szakember fogja betölteni a következő két idényben a lila-fehér csapat vezetőedzői posztját.

Rác Sándor

Az aktív játék befejezését követően 1992-ben kezdte meg edzői pályafutását Rác Sándor Franciaországban, ahol eddigi karrierjének jelentős részét töltötte. Franciaországi pályafutása során betöltötte többek között a Nancy, a Metz, a Le Havre és az US Saintes HB vezetőedzői posztját is, de dolgozott emellett Katarban, Tunéziában és Luxemburgban is.

Rác Sándor a legnagyobb sikereit a Metz csapatával érte el, az együttessel 5 alkalommal (2007, 2008, 2009, 2013, 2014) nyerte meg a francia bajnokságot, és 2013-ban a francia kupagyőzelem mellett az EHF Kupa fináléjába is bejuttatta a klubot.

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE a 2023/2024-es idényben szeretné stabilizálni a helyét az első osztályban és ebben nagy segítséget jelenthet a komoly nemzetközi tapasztalattal is bíró szakember, aki eddigi edző karrierje során számos Bajnokok Ligája és EHF-Kupa mérkőzésen ült a kispadon.