Online fogadás | TippmixPRO

Orosházi NKC - EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

Orosházi NKCspacerEUbility Group-Békéscsabai NKSE

Felkészülési mérkőzés

Orosházi NKC - EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

20-31 (9-17)

Időpont: 2023. augusztus 4. (péntek) 17:00 óra

Helyszín: Eötvös Sportcsarnok

Cím: 5900 Orosháza, Eötvös tér 2.

Játékvezetők: Kovács-Sebők Stefánia, Vastag-Réti Rebeka.

Orosháza: Bálint – Ludvig 2, Petri 1, Zavaczki 2, Kostyó 1, Baráth 3, Bíró. Cserék: Reszegi (kapus), Vörös 3, Gara, Ács 4, Jáhn 1, Prozlik, Bedron 2, Horváth B. 2. Edző: Morva Zoltán.

Békéscsaba: Pásztor – Horváth G. 1, Lanisztanin 2, Gyimesi 3, Giricz 5, Román 5, Szondi 6. Csere: Szabó D., Madeira-Domokos (kapusok), Sándor 1, Jovacsevics 5, Török 1, Aranyi 1, Csáki, Bencsik 1. Edző: Rác Sándor.

Kiállítások: 2, illetve 2 perc.

Hétméteresek: 3/3, ill. 3/3.

line

A másodosztályú orosháziak igyekeztek tartani a lépést a magasabb tempót diktáló békéscsabaiakkal és ez a mérkőzés bizonyos szakaszaiban maradéktalanul sikerült is.

Orosházi NKC - EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 20-31 (9-17)

A hazaiaknál Kenyeres Barbara és Mikula Dóra, a látogatóknál Kukely Klára és Termány Rita sérülés, Mayer Szabina pedig családi elfoglaltság miatt hiányzott. Az első félidőben a masszív védekezésnek és eredményes támadásoknak köszönhetően 8 gólos előnyt szerzett a Békéscsaba. A szünet a hazaiaknak tett jót, akik lelkes játékkal a lefelezték a korábbi különbséget. A meccs utolsó negyedében ismét koncentráltabbá vált lilák játéka, így végül magabiztos győzelmet arattak.

Morva Zoltán: – Összességében elégedett vagyok. Sajnos most is voltak hiányzóink, ami miatt más taktikával küldtem ki a lányokat a pályára. Úgy gondolom, miután levetkőztük a kezdeti megilletődöttséget, mutattunk szép dolgokat. A védekezésünk keménységével továbbra sem vagyok elégedett, ezen változtatni kell a következő hetekben.

Rác Sándor: – Az ilyen edzőmérkőzések mindig hasznosak, mert megmutatják, mit csinálunk jól és miben kell még fejlődni. Az első félidőben voltak szép húzásaink, de a kialakított helyzeteket nem mindig ismertük fel, a folytatásban már lőttünk gólokat, de a szép játék elmaradt.

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix