Online fogadás | TippmixPRO

Pásztor Bettina visszavonul, Portugál válogatott kapus érkezik Békéscsabára

A TAPPE-Békéscsabai Előre NKSE csapata 2026. június 30-ig érvényes szerződést kötött Jessica Ferreira-val, így a portugál nemzeti csapat kapusa a következő két idényben a lila-fehéreket erősíti majd.

Jessica Ferreira

A 27 éves sportoló pályafutását a hazájában kezdte, Portugáliában szerepelt a Funchal, a CS Madeira és a Colegio de Gaia együtteseiben, majd 2018. nyarán igazolt Franciaországba, ahol 6 bajnoki idényt töltött el a Handball Clermont Auvergne Métropole kötelékében és a csapatkapitányi karszalagot is viselte.

– Nagyon boldog vagyok, hogy aláírtam a szerződésemet Békéscsabára és a világ egyik legjobb bajnokságában szerepelhetek a jövőben olyan játékosok ellen, akiket eddig csak a képernyőn keresztül láttam a legmagasabb szintű nemzetközi mérkőzéseken. Remélem, hogy segíteni tudom a csapatot a fejlődésben és a célok elérésében. Alig várom, hogy elkezdődjenek az edzések és megismerhessem a várost, valamint a szurkolókat, akikről nagyon sok jót hallottam előzetesen. – mondta az 58-szoros válogatott hálóőr a megállapodás aláírását követően.

Jessica Ferreira az aktív pályafutását befejező Pásztor Bettina helyét veszi át az Előre NKSE együttesénél, és a klubvezetők bíznak benne, hogy tapasztalatával, teljesítményével támogatni tudja a minél jobb eredmények elérését.

A klub vezetői folyamatosan dolgoznak a keret megerősítésén, hamarosan újabb bejelentések várhatóak a jövő évi csapatot illetően.