Online fogadás | TippmixPRO

Péntek este nézők előtt lép pályára az Előre NKSE

A 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendeletben foglaltak szerint az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 2021. május 7-én (pénteken) már nézők előtt fogadja az Alba Fehérvár együttesét a Városi Sportcsarnokban.

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE - Alba Fehérvár KC

A jogszabályban leírtaknak megfelelően a belépésre csak a Magyarországon kiállított védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók jogosultak, akiknek a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványukat is be kell mutatniuk a beléptetés során.

18 év alatti szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező, felnőtt kísérő társaságában is megtekinthetik a bajnoki találkozót. Az okmányok ellenőrzése még az épületen kívül, a Sportcsarnok lépcsőinél meg fog történni, a klub ezzel is szeretné elkerülni a sorban állást a létesítményen belül.

Az „A” oldali lelátó kizárólag a bérletesek elhelyezésére szolgál majd, ide csak azok a szurkolók jöjjenek, akik érvényes szezonbérlettel rendelkeznek. A „B” oldali lelátón foglalhatnak helyet a mérkőzést jeggyel megtekinteni szándékozó drukkerek, pénztár csak azon az oldalon fog működni.

A mérkőzés alatt a létesítményben büfé nem fog üzemelni, és a Magyar Kézilabda Szövetség által megfogalmazott ajánlás szerint az első két széksor mindkét oldalon lezárásra kerül a nézők elől.

A klub arra kéri a szurkolókat, hogy a nézőtéren is tartsanak megfelelő távolságot egymástól, lehetőség szerint csak az egy háztartásban élők üljenek közvetlenül egymás mellett. A kialakult helyzetben a klub a bérleteseket is arra kéri, hogy a helyek elfoglalásánál legyenek tekintettel a leírtakra, mert az egyesület ilyen körülmények között nem minden esetben tudja garantálni a megszokott helyeket.

A bejáratoknál továbbra is lesz lázmérés, kihelyezésre kerülnek kézfertőtlenítők, a  nézők számára a belépést követően a létesítmény teljes területén kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése.