Online fogadás | TippmixPRO

Skaliczki László marad Békéscsabán

Mint ismeretes, Skaliczki László, az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE vezetőedzője a Dunaújvárostól elszenvedett szombati vereséget követően felajánlotta a lemondását. A felek a mérkőzés után abban maradtak, hogy a hét elején értékelik a kialakult helyzetet és döntést hoznak. Kedd délelőtt a vezetőedző, a menedzsere és a klubvezetés képviselői egy asztalhoz ültek.

A megbeszélést követően a vezetőség nem fogadta el Skaliczki László lemondását, a felek abban maradtak, hogy folytatják a közös munkát. A klubvezetés bizalma töretlen a vezetőedző irányába, és bíznak abban, hogy közösen el tudják érni a kitűzött célokat.

Tudott tény volt már a szezonkezdet előtt, hogy a rendkívüli módon megerősödött bajnokságban, az egyik legfiatalabb átlagéletkorú csapatként még nehezebb dolga lesz lila-fehér együttesnek. Ezért amennyiben az anyagi lehetőségek megengedik, a vezetés szeretné tovább erősíteni a keretet, hiszen mindenki számára fontos, hogy az egyik legtradicionálisabb magyar kézilabdaklub tartósan az első osztályú bajnokság szereplője legyen.