Online fogadás | TippmixPRO

Tappe-Békéscsabai Előre NKSE – DVSC Schaeffler

Tappe-Békéscsabai NKSEspacerDVSC Schaeffler

NB I női felnőtt 2023/2024. 18. forduló

Tappe-Békéscsabai Előre NKSE – DVSC Schaeffler

25-32 (13-16)

Időpont: 2024. március 27. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Kovács-Sebők Stefánia, Vastag-Réti Rebeka Réka

Versenybírók: Szegedi Zsolt, Szabó Imre

Békéscsaba: Aranyi Vivien (0), Bencsik-Giricz Laura Gerda (1), Kücükyildiz Özdemir Fatos (0), Pásztor Bettina (0), Horváth Gréta (2), Gyimesi Kitti (0), Zagar Andela (0), Mayer Szabina (1), Madera-Domokos Claudia-Esther (0), Kukely Klára (2), Török Fanni (3), Szabó Dóra (0), Román Dorina (6), Csáki Lilla (1), Borbély Márta (4), Bencsik Bojána (5).
Vezetőedző: Rácz Sándor

Debrecen: Johansson Marie Johanna Elinore (0), Füzi-Tóvizi Petra Anita (2), Bartulovic Gabrijela (0), Grosch Vivien (4), Vámos Míra (3), Csernyánszki Liliána (2), Töpfner Alexandra (8), Vámos Petra (7), Planéta Szimonetta (0), Kácsor Gréta (2), Haggerty Tamara (0), Petrus Mirtill (1), Szabó Nina (3), Kelemen Dorina (0), Hornyák Dóra (0), Gabriel Catherine Joelle (0).
Vezetőedző: Szilágyi Zoltán

sargalap Sárga lapok: Bencsik Bojána (1), Haggerty Tamara (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Aranyi Vivien (2. perc), Gyimesi Kitti (4. perc), Török Fanni (2. perc), Füzi-Tóvizi Petra Anita (2. perc), Haggerty Tamara (2. perc), Hornyák Dóra (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Román Dorina (0/1), Borbély Márta (2/2), Töpfner Alexandra (8/8).

line

A hajdúságiak három perc alatt háromszor találtak be Pásztor Bettina kapujába. Hamar felébredt azonban az Előre, gyors egymás után négyszer is eredményesek voltak a lilák, és 1–4-ről 5–4-re alakították az állást, időt is kért a DVSC vezetőedzője. Pásztor Bettina parádézása is kellett ahhoz, hogy a piros-fehérek ne lépjenek el, no és a jól védekező Bencsik Bojána az ellenfél kapuja előtti aktivitása is. Elkapta a hév a lila mezes lányokat, de ez hibákat szült és a fiatal Szabó Nina és a francia Metzhez szerződő Vámos Petra semlegesítése sem sikerült. A 22. percben Rácz Sándor látta úgy, hogy mondani kell néhány szót a játékosainak, akiket megzavart a debreceniek agresszív védekezési stílusa. Füzi-Tóvizi Petra kicsit túlzásba is esett, ki is állították a játékvezetők, mert nemes egyszerűséggel leszedte Bencsik-Giricz Laura mezét. A hajrában szívós munkával egy gólra feltornázta magát a Csaba, de a ritmust váltó vendégek pillanatok alatt visszaállították a korábbi háromgólos differenciát.

Tappe-Békéscsabai Előre NKSE - DVSC Schaeffler 25-32 (13-16)

Nagy rohanás jellemezte a második félidő első perceit, az általános gólcsendet Borbély Márta törte meg. Ugyan ő tovább szűkíthetett volna a különbségen, de ziccerben a kapufát találta telibe. 17–15-ös vendégvezetésnél Szilágyi Zoltán időt kért. Néhány véleményes ítélet borzolta a szurkolók idegeit, ami inkább feltüzelte a hazai csapatot. Feljavult a Békéscsaba játéka, és próbálta tartani a lépést hajdúsági ellenfelével. A 47. percben először vezetett öt góllal a Debrecen és kezdett ellépni. A lila-fehérek mentek előre, harcoltak, és hajrá nyitányán is nyílttá tudta tenni a mérkőzést. A 49. percben mínusz négynél kikért idejét Rácz Sándor, de hiába, a tanítványai már nem bírták tartani a tempót és a debreceniek magabiztossá tették a győzelmüket.

Szilágyi Zoltán: – Várható volt, hogy nem leszünk csúcsformában, amit a Békéscsaba nagyon szépen kihasznált. Bizonyos időszakokban komolyabb problémáink voltak. Mérkőzés utolsó harmadában azután egyes szituációkban kijött a különbség, a befejezéseknél kevesebbet hibáztunk, illetve volt egy-egy játékos, aki át tudta lendíteni a csapatot ezeken a nehézségeken, így magabiztos győzelmet arattunk.

Rác Sándor: – Azt hiszem, hogy nem játszottunk alárendelt szerepet a Debrecen ellen, amellyel egy jó mérkőzést játszottunk. Ha pontosabbak vagyunk a széleken, akkor még szorosabb lehetett volna az eredmény.

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix