Online fogadás | TippmixPRO

Tappe-Békéscsabai Előre NKSE – Győri Audi ETO KC

EUbility Group-Békéscsabai NKSEspacerGyőri Audi ETO KC

NB I női felnőtt 2023/2024. 14. forduló

Tappe-Békéscsabai Előre NKSE – Győri Audi ETO KC

24-34 (10-13)

Időpont: 2024. február 8. (csütörtök) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs

Versenybírók: Sándor Tamás, Kocsis-Sajti Anikó

Békéscsaba: Aranyi Vivien (4), Szondi Zsófia (1), Bencsik-Giricz Laura Gerda (1), Pásztor Bettina (0), Horváth Gréta (1), Gyimesi Kitti (4), Mayer Szabina (2), Madera-Domokos Claudia-Esther (0), Kukely Klára (1), Török Fanni (0), Szabó Dóra (0), Román Dorina (6), Csáki Lilla (0), Sándor Réka (0), Borbély Márta (2), Bencsik Bojána (2).
Vezetőedző: Rácz Sándor

Győr: Haugsted Lina (2), Blohm Linn Christina (5), Dale Kari Brattset (1), De Paula Almeida Aparecida Bruna (6), Ryu Eun Hee (0), Oftedal Stine Bredal (3), Solberg-Osthassel Line (0), Kristiansen Veronica (6), Győri-Lukács Viktória (3), Fodor Csenge Réka (1), Nze-Minko Estelle (2), Duijndam Rinka (0), Broch Yvette (0), Varga Dalma (1), Farkas Eszter Nóra (1), Farkas Júlia (3).
Vezetőedző: Kirkely Ulrik

sargalap Sárga lapok: Román Dorina (1), Bencsik Bojána (1), Haugsted Lina (1), Fodor Csenge Réka (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Haugsted Lina (2. perc), Blohm Linn Christina (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Gyimesi Kitti (2/2), Román Dorina (1/1), Borbély Márta (0/2), Blohm Linn Christina (2/2), De Paula Almeida Aparecida Bruna (2/2), Kristiansen Veronica (3/4).

line

Gyimesi Kitti köszönt be rögtön a 2. perc elején, majd a jobbátlövővé avanzsált Aranyi Vivien tréfálta meg kétszer is a holland Rinka Duijndamot. Aki azután bemutatott két bravúrt, majd elég volt egy rossz passz, egy lépéshiba és máris a győrieknél volt az előny. A zöld-fehérek rövid időn belül három büntetőt is kaptak, amit a norvég Veronika Kristiansen mind értékesítette is. A Békéscsaba azonban jól tartotta magát, Mayer Szabina és Román Dorina góljával visszavette a vezetést. Tetszetősen, és jól játszott az Előre NKSE. Jöttek azonban az elkapkodott akciók, az újabb győri hetesek és amikor Ulrik Kirkely, a zöld-fehérek edzője már gyakorlatilag az egész kezdősorát lecserélte, beindult a gépezetük. A 23. percben 8–10-es állásnál Rác Sándor ki is kérte az első idejét. Négy perccel később, csapata háromgólos vezetésénél a vendégek dán edzője is időt kért. A félidőt három góllal az ETO KC nyerte a nagyon tisztességesen, bátran harcoló Békéscsaba ellen.

Tappe-Békéscsabai Előre NKSE - Győri Audi ETO KC 24-34 (10-13)

Villámrajtot vett a 2. félidőben a Győr, amely két gyors találattal kialakította az addigi legnagyobb, ötgólos differenciát. Nyílt az olló, a csatába küldött Stine Oftedal igazi vezérként tüzelte együttesét, a csabaiak inkább – leginkább Román Dorina révén – egyéni megoldásokkal próbálták tartani a lépést. A 38. perctől Rác Sándor a hét a hat elleni játékra állította át együttesét, ebből születtek is gólok – mindkét oldalon. Pontosan a játékrész felénél alakult ki először a 10 gólos különbség. Szabó Dóra egymás után három nagy védést is bemutatott, a társak pedig tudtak szűkíteni a különbségen. A hátralévő időszakban felváltva estek a gólok, a mindkét edző pályára küldte az összes cserejátékosát.

Összességében a Győr nagyarányú sikere nem meglepetés a végig jól küzdő Békéscsaba otthonában. 

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix