Online fogadás | TippmixPRO

A Bundesligából érkezett irányító-átlövő

A TAPPE-Békéscsabai Előre NKSE csapata 2024. június 30-ig szóló szerződést kötött a svéd állampolgársággal is rendelkező Fatos Kücükyildiz-zel, aki a német első osztályban szereplő Sport-Union Neckarsulm csapatától érkezett a lila-fehér klubhoz.

Fatos Kücükyildiz

A mindhárom belső poszton bevethető 31 éves játékos Törökországban született, majd 7 éves korában költözött a családjával Svédországba és itt ismerkedett meg a kézilabda alapjaival. Svéd és dán csapatokban eltöltött időszak után Fatos 2020. nyarán igazolt a Bundesligába, ahol először a HL Buchholz-Rosengarten játékosa lett. Ebben az idényben a német kupa négyes döntőjének legjobb játékosává választották, majd a szezon végén a Borussia Dortmundhoz szerződött. A sárga-feketék színeiben egy idényt töltött el, ebben az időszakban a Bajnokok Ligájában is pályára lépett. A török válogatottban szereplő sportoló 2022. nyarán igazolt a szintén első osztályú Sport-Union Neckarsulm együtteséhez, innen érkezett Békéscsabára, ahol hétfőn írta alá az idény végéig érvényes megállapodását.

Fatos személyében egy olyan sportoló érkezett Békéscsabára, aki az elmúlt időszakban bebizonyította, hogy nemzetközi szinten is jó teljesítményre képes. Bízunk benne, hogy rutinjával és mentalitásával sokat fog segíteni a csapatnak a céljai elérésében.