Online fogadás | TippmixPRO

Marija Lanistanin szerződést hosszabbított Békéscsabán

Marija Lanistanin a napokban 2024. június 30-ig meghosszabbította az idény végén lejáró szerződését az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapatával, így a szerb válogatott jobbátlövő újabb egy évig a lila-fehér együttest erősíti.

Marija Agbaba Lanistanin

Marija Lanistanin először a 2018/2019-es bajnoki idényben volt a Békéscsaba játékosa, majd szerepelt a ZORK Jagodina, a Szombathely és a Vasas csapataiban is, és a fővárosi klubtól tért vissza Békéscsabára 2022 nyarán.

– Boldog vagyok, hogy maradok a klubnál, mert igazán jó szezont tudhatok magam mögött. Békéscsaba számomra olyan, mintha a második otthonom lenne. Remélem, hogy a következő bajnoki év még eredményesebb lesz, mint a legutóbbi idény volt. Szeretem ezt a csapatot, a lányokat, a szurkolókat és biztos vagyok benne, hogy az előttünk álló bajnokságban mindannyian a legjobbunkat fogjuk nyújtani a lehető legeredményesebb szereplés érdekében.

A játékos számára nagyon jól sikerült a 2022/2023-as bajnoki idény, hiszen 168 góljával az első osztályú góllövőlista harmadik helyén végzett és nagy szerepe volt a bennmaradás kiharcolásában.