Online fogadás | TippmixPRO

Moyra Budaörs Handball - Tappe-Békéscsabai Előre NKSE

Moyra Budaörs HandballspacerEUbility Group-Békéscsabai NKSE

NB I női felnőtt 2023/2024. 26. forduló

Moyra Budaörs Handball - Tappe-Békéscsabai Előre NKSE

30-26 (14-12)

Időpont: 2024. május 25. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand

Cím: 2040 Budaörs, Hársfa u. 6.

Játékvezetők: Bóna Szabolcs, Földesi Csaba

Versenybírók: Németh Miklós, Csőregi László András

Budaörs: Szabó-Májer Krisztina (2), Szövérdffy-Szabadfi Ágnes (2), Szekercés Luca (6), Gergely-Zsigmond Vivien (4), Uhrin Lili (2), Debreczeni-Klivinyi Kinga (2), Schneider Éva (0), Vártok Tamara (0), Mistina Kitty (0), Szabó Anna (3), Pálos-Bognár Barbara (5), Hudák Anette Emma (0), Tóth Melinda (2), Gorilska Liliia (1), Vártok Ramona (1).
Vezetőedző: Buday Dániel

Békéscsaba: Szondi Zsófia (1), Bencsik-Giricz Laura Gerda (3), Kücükyildiz Özdemir Fatos (5), Tóth Rebeka (0), Horváth Gréta (1), Gyimesi Kitti (4), Zagar Andela (4), Mayer Szabina (0), Madera-Domokos Claudia-Esther (0), Kukely Klára (4), Török Fanni (0), Szabó Dóra (0), Román Dorina (0), Csáki Lilla (2), Borbély Márta (1), Bencsik Bojána (1).
Vezetőedző: Rácz Sándor

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Szövérdffy-Szabadfi Ágnes (2. perc), Román Dorina  (4. perc), Bencsik Bojána (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Pálos-Bognár Barbara (4/4), Kücükyildiz Özdemir Fatos (3/3), Zagar Andela (0/1), Borbély Márta (0/1).

line

Kukely Klára gólja jelentette az első eseményt a találkozón, majd a budaörsiek a 8. percben átvették a vezetést. Felváltva estek a gólok, de a folytatásban öt percig egyik oldalon sem tudtak betalálni a játékosok. Buday Dániel unta meg először a tanítványai tehetetlenségét és időt kért. Rácz Sándor szinte az egész kezdőjét lecserélte, a meccs forgatókönyvében ugyanakkor nem állt be jelentős változás, a Budaörs egy góllal vezetett, a Csaba pedig egyenlített. A hajrá nyitányán lett először kettő a differencia a csapatok között. A 23. percben Rácz Sándor kérte magához a játékosait.

Moyra Budaörs Handball - Tappe-Békéscsabai Előre NKSE 30-26 (14-12)

A második félidő elején nagyot változott a játék, a Békéscsaba egy 6–1-es (!) nagyszerű sorozattal a háromgólos hátrányból, plusz hármas előnyt kovácsolt, köszönhetően részben az ekkor pályára lépő csapatkapitánynak, Bencsik-Giricz Laurának. Túl sokáig nem örülhetett az eredménynek a Békéscsaba, mert a Budaörs rutinos játékosai révén a második félidő első harmadának végén eltüntette a különbséget. Román Dorina három percen belül kétszer is a kiállítás sorsára jutott, de a Csaba emberhátrányban is vissza tudta venni a vezetést. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, a lila-fehérek most már minden görcs nélkül játszhattak, de a szokásos hibák most is gyakran előjöttek. Ennek persze következményei is lettek, mert a hazaiak újra magukhoz tudták ragadni a kezdeményezést. Amikor Szabó Dóra elkezdte fogni a labdákat, ismét beállt egy kisebb fordulat, s immáron a Békéscsaba birtokolhatott előnyt. Nem ez volt az utolsó csavar a mérkőzésen. A végén a Budaörs fordított innen már nem volt képes visszajönni a Békéscsaba, így vereséggel zárta a rendkívül küzdelmes 2023–24-es bajnoki idényt.

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix