Online fogadás | TippmixPRO

Nyártól Gyimesi Kitti is lila-fehér mezben

Gyimesi Kitti a 2021/22-es szezontól az Eubility-Group Békéscsabai NKSE együttesét erősíti. Az 1994-es születésű játékos Békés megyei kötődéssel bír, hiszen Csorváson született, és ott is sajátította el a sportág alapjait. Ezt követően megfordult Egerben is, ahol az első szezonjában még NB1/B-ben, a másodikban viszont már a legmagasabb osztályban pattogtatta a labdát. Innen Mosonmagyaróvárra igazolt, ahol az elmúlt hét szezonban szerepelt. Az elsősorban védekezésben jeleskedő kézilabdázó úgy érzi pályafutásában eljött a váltás ideje, ezért is mondott igent a Békéscsaba megkeresésére.

Gyimesi Kitti

– Úgy éreztem váltanom kell, és több szempontból is új impulzusokra van szükségem – árulta el a balátlövő. – Ilyen szempontból a legjobbkor érkezett az Előre ajánlata, hiszen nemcsak a szakmai indokok, hanem a család közelsége is nagyon sokat nyomott a latba a döntésem meghozatalánál. Az igazat megvallva, az utóbbi járványos időszakban felértékelődött nálam is a család közelsége, ráadásul az is szimpatikus volt számomra, hogy a klubnál fontosnak tartják a megyei kötődésű játékosokat.

Kittire védekezésben számít majd leginkább a szakmai stáb, de akár támadásban is szívesen letenné a névjegyét a klubnál, igaz inspirációból amúgy sincs hiány egyesületünk új kézilabdázójánál.

– Óriási motiváció és persze kihívás is hét év után ismét egy új csapatba beilleszkedni, úgyhogy várom már a közös munkát az együttessel. Mindenképpen a csapat hasznára akarok lenni, ez a legfőbb célom, ugyanakkor fejlődni is szeretnék, és még komplexebb kézilabdázóvá válni – zárta mondandóját a játékos.