Online fogadás | TippmixPRO

Nyíradonyban „kupáznak” a lila-fehér lányok

A 2018-2019. évi női kézilabda Magyar Kupa-sorozat a harmadik köréhez érkezik. Ennek során az első osztályú EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE az NB I B-s Nyíradonyi VVTK otthonába látogat október 24-én, szerdán.

20180912_ftc_elore-01

A békéscsabaiak vendéglátója a hazai második vonal 12 tagú Keleti csoportjában a kilencedik helyen áll öt forduló után (igaz, a nyírségiek eddig csak négy bajnoki találkozón léptek pályára). Mérlegük ötvenszázalékos, két győzelemből és két vereségből áll. Ismerős arcot is felfedezhetünk soraikban: ott játszik az egykor Békéscsabán is megforduló, legutóbb a DVSC-ből igazolt Csáki Viktória, aki jelenleg a házi gólkirályuk, a négy találkozón 24 találatig jutott, amivel az NB II-es góllövő listán a hetedik helyen tanyázik. Mögötte a Debrecenből, majd a Kecskemétből idén igazolt Siska Pálma található, aki 19 gólos.

A Nyíradony a Magyar Kupa első körében az Abonyi Eurovonex USE együttesét győzték le 36–19-re, majd a következő fordulóban az Algyői Levendula H. FKSE együttesét 36–27 arányban, így jutottak a harmadik körbe. Ebből is látszik, gólerős a csapatuk, a lila-fehéreknek komolyan illik venni a csatát, ha tovább akarnak jutni.

[ae-fb-embed url='https://www.facebook.com/elorekezilabda/videos/2317190041896614/' width='640']

A Nyíradonyi VVTK–EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE Magyar Kupa-találkozót október 24-én játsszák 17.30 órai kezdettel Nyíradonyban, a találkozó játékvezető párosa: Rontó Ádám és Szanyi Péter Gábor.