Online fogadás | TippmixPRO

Az érdi csapat látogat a lila-fehérek csarnokába

A Békéscsabai Előre NKSE együttese a bajnokság 8. fordulójára készül. A csabai lányok hazai pályán küzdenek majd a pontokért a 2017/2018-as szezon harmadik helyezettjével, az Érddel.

20181016_elore_erd_kezi

A lila-fehérek nagyarányú vereséget szenvedtek a bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Győr ellen múlt héten. A csabaiak vezetőedzője több fiatal játékosnak is lehetőséget adott a címvédő otthonában.

– Úgy gondolom, hogy minden egyes gólért megharcoltunk és a fiatalabb játékosok is lehetőséget kaptak, amelyet úgy gondolom, hogy meg is háláltak, hiszen a legtöbbjük góllal mutatkozott be. A védekezésünk nem úgy állt össze az elején, ahogy kellett volna, de voltak nagyon szép momentumok mind védekezésben, mind támadásban – mondta el a csapat egyik kapusa, Bínó Boglárka.

Horváth Roland együttese újra hazai pályára lép, ezúttal az Érd csapata ellen. A Pest megyei gárda eddig két idegenbeli mérkőzést játszott. Az Eger csapatát magabiztosan legyőzte, a Siófok otthonában viszont súlyos vereséget szenvedett. A csabaiak vezetőedzője elmondta: a lányok keményen küzdenek majd a pontokért.

– Nagyon jó mérkőzésre számítunk, bízom benne, hogy a lányok is így gondolják, hazai pályán jól szoktunk küzdeni, harcolni. Megpróbáljuk ezt a két pontot itthon tartani. Nagyon jó csapat ellen játszunk, hiszen ez az együttes is tele van válogatott játékosokkal, de nem baj. Azon dolgozunk nap, mint nap, hogy jobbak legyünk, feszesebbek legyünk – fogalmazott az együttes vezetőedzője, Horváth Roland.

line

[ae-fb-embed url='https://www.facebook.com/elorekezilabda/videos/110236733230757/' width='680']

Készítette: Békéscsabai Médiacentrum Kft.

line

A lila-fehérek szerda este 18 órakor lépnek pályára a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.